Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
среќна 23 годишнина мамо и тато

ве сакам премногу...:back:

Кога ли ќе се тргне овој камен што ми ја притиска душата, кога ли ќе дишам слободно...

Љубов демек.
Лугето не ја заслужуваат љубовта.
Само штурците и лозјето.
И ќе ја добијат.:pipi:

Ma te sakam uste...
Samo ne znam dali ke bidam dovolno strpliv za da te vratam...

Те сакам бе го знаеш тоа и самиот ама како да ти помогнам не можам да те гледам како страдаш поради работите од минатото ти кажав и тогаш и кажав и сега и да биде крај меѓу нас нема да те оставам секогаш ке бидам до тебе,затоа што сакам да те видам како се смееш како секој ден го дочекуваш со радост а не да тонеш и да живееш во спомени.

Зш сите мислат дека сме брат и сестра,изгледа оти сме исти,која ли мајка не раѓаше,говеда:pos2:

YOU want to lay down on a bed of roses
but YOU chose to sleep on a bed on nail...:uvo:

Убаво си поминав вечерва со тебе...Убаво ми е кога ме гушкаш, кога ме бацуваш, кога ми збориш....ти си тука и ме заслужуваш...тоа е најважно!
Добра ноќ најмило мое:back:

Две скршени коски, две темни страни, две паранормални суштества здружени, ахх не можам да замислам како ќе биде!! :pipi:
Бај д Веј Постов мој, зборовите мои кои ги прочита во полусон, ти ги посветив тебе без да знаеш, друго да знаеш дека ми се допаѓа како се одвиваат работите...
Лека ноќ :back:

Колку повеќе дознавам детали за тебе,толку повеќе се заљубувам,толку повеќе те сакам.:wub:

:back:

Не ме бива за читање мисли, ама кога ми ги кажуваш истите, без никакво криење, блескааат толку чисто и невино што се чувствувам како дел од тебе, толку поврзана со тебе, како нераскинливо делче.

И друго нешто, никогаш не би те повредила намерно. Ако сум те повредила, било непромислено и прифаќам одговорност.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom