Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се нервирај мало...имај убави соништа и знај дека ТЕ САКАМ најмногу :back: :smir:

Добра ноќ honey,иако голема е веројатноста веќе да спиеш.
Сепак,ти посакувам слатки сништа,и посакувам за себе што поскоро да те видам.

И во 00 и 32,не можам да не мислам на тебе,you're always on my mind :wub:

глупачка сум...го заслужувам ова...така и ми треба-да, баш тоа ми треба мене за да се свестам...
всушност, се надевам дека ова ќе ми помогне, дека болкава нема уште повеќе да ме уништи...
зошто? зошто? зошто? проклетство...

Ако не те сакам-зошто боли вака?

Just I LOVE U!!! Remember this words... and I'm glad to have U :P see ya later in this day... :back:

Ми требаш.. едноставно не е тоа тоа.. ги гледам сите тие луѓе, те чекам да се појавиш од тоа друштво и после ми текнува дека ќе чекам уште некое време..
Hope you're still alive...

Благодарам што ми го разубавуваш утрото,благодарам што ми го разубавуваш животот и што ме усрекуваш на толку прекрасен начин,но највеке од се,благодарам што си со мене покрај сите поминати тешкотии и пречки.Те љубам..денес..повеке од вчера..но многу помалку од утре:back::wub:

Те сакам!
Знаеш ли колку те сакам, мило мое, сончко мој, Бети моја?

Боже, колку многу ја сакам.
Не ми ја земај, те молам.
Ако треба да сум без неа, убиј ме Господе.
Казни ми мене, не неа.

За се сум ја крива Бети, душо.
Опрости ми.
Ма не ми опростувај, само остани, преживеј.
Те молам!

Колку сум среќен што си среќна.... Сега чекориш безгрижно, со исполнета душа... Аххх колку ми значиш.... Не си ни свесна.

Ми треба мала помош за 3тата фаза кај лајтот која ќе овозможи да функционира се перфектно. :pipi:

Ti samo gazis bez cuvstva. Me ubi , iako jas najmalku go zasluzuvav toa. Dovolno ke bese samo ednas da me poglednese vo oci i da recese ne e toa toa , bez zbor ke zaminev. No sekogas ostavase prostor i na kraj me otfrli kako posledno djubre bez zbor. Me prati i na psihijatar i uste se smeeshe na mojata bolka posle se . A jas ednostavno samo sakav da ti dadam ljubov,podrshka se ona sto me lazeshe deka ti e potrebno prviot pat koga se vidovme ... Preokrutna i ladna .

Jas znaev koja si i kakov zivot si vodela, znaev i za karticite koi si gi imala na negova smetka so koi toj se faleshe kako te kupuval vo racete na druga. Seto toa go znaev , a taa drugarka mi ostanuvase so nego samo da doznae sto poveke za tebe. Go slushav toa i ne veruvav, za mene ti bese edna cista ljubov. Da, tocno e jas ne sum toj kalibar sto moze da ti go ponudi zivotot koj si go vodela , no vo mene imase tolku ljubov , cuvstvo sto kon nikoja do sega ne sum go imal. No ne bese dovolno. Nikogas nisto moe ne bese dovolno . Mozebi jas nemam toa sto ti go baras no edno znam nikogash ne bi te ostavil da abortirash , da bidesh sama i da osetish bolka. Nikogash ne bi pokazal tvojata poraka na nekoja druga so ironicna nasmevka vo koja stoelo sakam da ti rodam deca a da ja zaprasam sto sakas ti od nego sega dali alimentacija ili da go sogolish.
E vidish Maki jas sum covek , i jas znam sto e ljubov i znaev da te sakam a ti vistinskata sila i vrednost ne znaeshe da ja procenish.

Ke ima mnogu poadekvatni po mene , ti mozesh mnogu ...ke gi ima stotici koi ke ti nudat se samo za moment so tebe a ti toa vesto ke go iskoristis i na kraj ke sakas da ostanes samo svoja.

Normalno ke recesh sveedno e sto i da kazam . Sekogash ti beshe seedno, kako da jas nemam cuvstva kako da sum pes . Eden den ke razberes sto sum sakal da ti kazam site ovie meseci obiduvajki se da dopram do tebe , so mojata korektnost iskrenost i ljubov.

Kad budes pala na zemlju shvatices tek onda sta sam uzalud pricao , kad te sledeci bude sutnuo i zgazio preko tebe onda ces zanti sta znaci svaka moja rec upucena tebi , kad te bude neko tretirao kao kurvu bez postovanja procitaces sve ovo i zaplakaces . I sama znas da sam u pravu i oduvek sam bio , inace ne bi mi ostavljala tolko vremena prostora za sansu da ne mislese deka vredam , Zao mi je ... no sega e bas seedno , ne mozev a da ne ti go kazam i ova zatoa i sakav da se vidam so tebe da ti go kazam ova vo ochi a ne da molam za tvoja ljubov i vnimanie. Neveruvam deka nesto uopste dopira do tebe , ne veruvam veke ni deka prviot moment bese iskren no vo edno veruvam deka jas sum pogolem covek od tebe i od site koi do sega si gi zapoznala i so ova stavam tocka na ovaa farsa i zborovite upateni do zena lisena od cuvstva gi frlam na hartija i tuka zavrshuva se.

I ne e ova samo poetsko izrazuvanje ebeniot Viking napokon gi otvori ochite.

знам дека ова прво ќе го прочиташ утре :) :)
:back: премногу сакам да те видам :back:

Те љубам сонце и сега, пред да заспијам мислам на тебе и на нашите заеднички ноќи и едвај чекам повторно да бидеме зедно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom