Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прцле мое, денес стварно премногу претера со понашањето, ама ајде, простено ти е, знам дека имаш премногу работа и дека се нервираш шо си толку далеку, ама ќе издржиме уште 1 ден. И после ко ќе ми дојдиш, ќе те изнагушкам за сиве 5 дена шо не можев да те видам. Ахх, едвај чекам. :vozbud:
Те сакам сонце мое најмило.:back:

Од утре пак сум на почеток, пак ќе одбројувам. Колку брзо ми поминаа овие 20 дена. Ќе ми недостасуваш највеќе на светот

ах љубов моја...зошто секогаш е овака глупаво...зошто се спречкуваме и нервираме за безвезални работи,најтешко мислам дека ни е што сме на огромна далечина...иако многумина не веруваат во оваа далечна врска.Јас лично мислам дека ке опстоиме срц...премногу се сакаме за да оставиме да заврши.Јас сум типично сонувач,знам да те заведам со моите соништа и нежни зборови љубов моја,а ти...ах ти си ангел кој лета во мислите на сништата кои како поточиња извираат од моите усни.Те сакам знаеш...премногу ми недостасуваш
сакам барем една од сите тие сништа да се исполни...сакам само да си домене,па немора ништо да биде од сите сништа.Но едно знам...јас не се одкажувам :nenene:иако ти ми велиш дека оваа врска е ''готова''.:nesum:
Верувам во надеж...
Верувам во љубов...
Верувам во нас...
Те Сака само твој ....:back:

Се надевам ќе останеш жив покрај ураганите...
и дај кажи ми начин да те извадам од глава?
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Те лажев. ЗНАМ колку ќе ми недостигаш, сериозно знам.
Се надевам три месеци брзо проаѓаат, мило...

Не дека ме разочара, ама навистина очекував повеќе од тебе после првата партија. Тешко беше на крајот, но сега веќе помина тоа чувство, бидејќи полека се ближи денот до наредната шанса, кога навистина очекувам подобар резултат, а и знам дека ќе биде така!
Forza Juve!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Ризик јак, мила душа, преживеавме некако...
Сакам пак!:vozbud:

Ме растажи. Повредена си од личност која те сака а сепак жалам што тажиш. Сакам да те видам среќна. Да разговараме, да се смееме... Не постои ли никаков начин да те усреќам? Не знам. Ќе пробам. Но знам дека тој ти недостига. Ќе се молам да ти се врати.

E !!! Ц !!!
Глеам дека нигде не води цела оваа ствар,глеам дека и чекањето ќе биде за џабе,пошто отруен си више што со бедни,глупи мисли што со ........
Не велам дека изгубив време,нити себе,останав достојна на своите чувства за разлика од тебе...ама не ми е жал,напротив крвта ми врие од среќа,што те направив задоволен и мирен макар за кратко време.
Нема да ти кажам дека си одам,знаеш и сам дека никат не би те оставила,само ќе се потрудам така незабележително од страна да постојам во твојот живот,колку да впијам од твојата насмевка барем малкуцка,но доволно за душата моја.
И те љубам и благодарна сум ти што ми дозволи да сакам.
:back:

Ама само на кратко. Да ти кажам дека ќе те мислам цело време и дека ќе се вратам.

ufff ....
daleko e nova godina...
ali jbg, sto se mora, mora se
ali kd ke si dojdu...
za svak km posebno ke dobies (samo 1050 km)
:pos2::pos2::pos2:
DUSU KE TI GU IZVADU

Златоооооо, те обожавааамм!!! Ахх мило ми е што те видов, макар и на 5 минути...Ахх веќе почнуваш да ми недостигаааш:(:(:( Сонце мое најубаво, не можам ни секунда без тебееееее! Едвај чекам пак да ми те видам утрееее!! ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ ТЕ САКАААААМММ!!!!!!! >>>ТЕ ОБОЖАВАМ!!!!<<<

Многу е лошо ако е "one way street". Ако не е возвратена. Тогаш боли. Инаку е супер да си заљубен :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom