Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
..ми недостигаш, ко шо на Бен Афлек му недостига талент за глума :(

Фала што ми го направи денот убав,ме расположи многу.Со душа чекам да те видам:back:

Ти имам кажано одамна дека не сакам да зјапаш во мене, дека ме буни твојот поглед, дека ако продолжиш така никогаш нема да те заборавам....а ти што правиш?-продолжуваш да ме гледаш, да се вртиш кога одам некаде...и секогаш е само тоа, ништо повеќе, ниту еден збор...
Ако не чувствуваш ништо за мене тогаш зошто така ми правиш? Однесувај се така како што зборуваш...Престани да ме прогонуваш со погледот, доста веќе...малку ли се 3 години?
Глупаво е веќе ова, глупаво е да те сакам без да ми даваш надеж, без да сум те бакнала...да се задоволувам само со твоите погледи.Не дека не ги сакам, напротив, тоа е се што сум добила од тебе и ако не беа тие најверојатно досега ќе те избришев од срцето, но проблемот е што тие досега не сменија ништо, нема ни да сменат...само ќе ме мачат, ќе ме стават во мисли...а не е фер спрема мене, ми даваат надеж која знам дека е лажна но не можам да ја исфрлам, можеби со разумот-да, но од срцето не сака да си оди...:(

ме изнервира вчера многу!!!! цела вечер поради тебе напната бев...
уф три дена одмор од тебе хахахах
ќе ми недостигаш ама и потребни ми се тие 3 дена
:back:

едвај чекам да дојде вечер.конечно сами...аххх

Кога нема нема, кога има.....ај да те видам одбери

Среќен сум за тебе... Finaly a sunbeam on your head, a smiie on your face, a big joy in my heart. Ти реков... А ти не веруваше. Сега знаеш. И знај дека секогаш постои излез од тунелот. За во иднина оази да не западнеш во нов. Качи се преку планината, или прелетај ја ако можеш. Но не поминувај низ неа. Во тунел. Депримирачки е многу.

...па уствари незнам кај си, а не осеќам потреба да дознаам.
Затоа убаво да си поминеш, во никој случај нервирање мило мало маченце.
Запамти, секогаш кога пече идиотско сонце, слободно не се замарај и испоти се ко коњ, оти знаеш дека ќе се истушираш после и ќе се осеќаш боженствено.
Но во никој случај не си дозволувај нервоза оти било жешко.
Си знаеш, не морам да замарам;).

Ја од тебе не тражим ништа само доџи да те видим.

Да не ми е човек во кожата, колку многу те сакам.
Ако не знаев што е љубов, сега Купид ми има врзано така добар шамар да вечно ќе си го памтам.

Ебате детето ебате, ме смени за 180 степени.:ljubov:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom