Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака сеа..
Не мрдам ни со прст ..
За ништо више не се замарам..
Што биде , биде.

Поздрав.

Не мислев оти вака ќе тргне... оти вака ќе одлучиш... но ај да видиме до кај ќе стигнеме со овоа... :nesum:

сонце преубаво ми е со тебе, не е битно кај сум, битно е да сум со тебе!те сакам:srce:

Ке те изедам еден ден еј жими се:back:Те обожавам,те сакам..најубаво ми е со тебе гомце едно:wub:

Знам дека нема да прочиташ ама

И З В И Н И !!!!!!!!!!!

Знам , знам , знам дека изреагирав глупо ама бев до негде у право..ама еве извини...пиши ми нешто те молим :(:(:(:(:(:(:( ..

Ау ама сум глупаааааа :nerv:

Аххххх колку луда,дива,прекрасна незаборавна ноќ сонце ке ги има уште вакви нели?ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ:back:

Фала што така и врати на мојата љубов кон тебе тоа не ти требаше. И верви како што велиш можам да напишам роман ама тешко дека некој ќе може да го прочита се ќе е со солзи направено....

Аппп... ах оваа пролетва што ми направи.. ц, ц, ц ...

Не се опишува моево со зборови... Обожавам а сум до тебе, умирам кога не можам да те видам... Што ми се случува лелеее?:vozbud:

Плачи плачи сама си хтјела сама си крива што смо се растали.

Аппп... ах оваа пролетва што ми направи.. ц, ц, ц ...

Не се опишува моево со зборови... Обожавам а сум до тебе, умирам кога не можам да те видам... Што ми се случува лелеее?:vozbud:
ко ја да сум го напишала ова:vljubena:
сонце деновите без тебе ми се празни, не можам да издржам да не те видам!ми недостигаш, а не сум те видела само 1 ден!едвај чекам да дојде утре:vozbud:
те сакам најнајнајмногу:srce:

Фала ти бебе за преубавиот викенд... за се што стори... но најмногу фала ти што ме сакаш ко никоја до сега... :pipi: Te сакам најмногу... :back:

Зашто не е како порано? ми фалат тие денови.ми фалиш ти.каде згрешивме?

Никад не сум помислил на....a и ти не,i hope.
Не се ни познааме ко шо треба бе.
But,why the fuck u keep looking at me?It`s embarasing.Please stop.

Гадно е кога немаш иста фреквенција на говор со оној единствениот кој е ист како тебе, кој чувствува исто со тебе.
Оти, ние преку зборови никогаш не сме се разбрале, нели бејб?
Оти, ние сме во хармонија само кога непосредно ги делиме емоциите, м ликвидно сонценце мое?
Оти, кога отвораме уста, се промашуваме.

Па, зашто да ја отвараме, мил?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom