Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти си мојата љубов. Ти си мојата вечност. Ти ме одржуваш во живот.

Ливерпул, те сакам ! :pipi:

:)

Понекогаш ( читај СЕКОГАШ ) ми доаѓа од милост да те стиснам толку силно што ќе ти ги искршам коските.:wub1:

Ах срце мое...Понекогаш барам само толку малце,а сепак не го добивам...Да знаеш дека те сакам искрено и премногу...:wub:

Koga ke te zaboravam...koga ke prestanam da te sakam...ne mozam veke vaka...tesko mi e...ne mozam da se prepravam i da se pravam deka mi e se seedno deka ne mi znacis deka e gotovo koga umiram kako nikogas do sega...samo mu se molam na Boga skoro sekoja vecer da te zaboravam pred da bides so druga zatoa sto ne znam kako ke preziveam vo nesto takvo...se plasam..ne mozam...veke vaka ne mozam....

Утре, конечно. :vozbud:
Ми недостигаше овие дена, премногу. Ај, ќе надокнадиме викендов. :wink:
Те сакам.
ba.gif

Сакам да ти кажам дека...сакам уште повеќе од тебе:vozbud:

Толку сум среќна што се намалуваат неделите до нашето гледање.Ми недостигаш а пресреќна сум кога мислам на тебе.А тоа е многу често.Само би сакала сите да имаат шанса да ја почувствуваат оваа среќа и да бидат најсреќни.Те сакам многу мисирче мое најслатко:wub:

Следниот пат кога ќе задоцниш - нема да ме најдеш кај што требало... Ти го ветувам ова :*

ке се обидам да го исправам ова..i promise:pipi::back:

I am the air
The tides, the phases of the moon
I feel your footsteps on Earth
Watch the candlelight
Feel the peace surrounding you
Deliver yourself
Here is the place where you can rest
Far from madness of men
Forgive them all
They will never understand you
And when you leave, forget me not
Ill always be here
Waiting for you

Шо и да стане, јас ко човек, јас ко суштество со огромен рез шо се издолжува на долниот дел од лицето, ко себично гомно шо сака да гушка за сопствено задоволство, ко одвеан дел од сложувалката шо можеби и воопшто не мисли на тебе во моментот кога го збори тоа; сепак, јас сум овде сум за тебе идиоту, не ми значиш како преценет Дечко, не ми значиш како Маж, не ми значиш како Љубовник, ми значиш првенствено како мал глупав чист човек и ти го сакам присуството, дебилно или длабоко, со рум или вода, праќам бакнежи мило трала-лала-ла.

Те мразам кога си ваков! И не си до негде крив, потполно си крив!

Леле, тотално те заборавив... Но кога ми шепна другарка ти дека си слободна сега, сигурен сум дека овојпат ќе дадам се од себе да ја искораистам оваа шанса, ијако не знам дали заслужуваш, но ми се свиѓаш многу, што да правам. Леле ама како се смешкаше прееска... :wub:

I've never felt this way before
Everything that I do reminds me of you

педер, кретен, дркаџија, травестит.....
Џабе ти викаш дека си будала која секогаш ко ќе сум се премислела ме примал назад и дека поке нема да го праиш тоа... Ќе го напраиш... Сигурна сум... само сеа ме нервираш и ми кинеш нерви... ти злато неможеш со мене .... ама неможеш ни без мене... одрекувај колку сакаш али гледам дека и сам си свесен дека сум во право... ај и ти ќе пораснеш и ќе научиш да сакаш... е тогаш мене ќе ме нема...

:zaljubena:
Точка, точка, запет ајка, црта минус, округлајка, чички, чички, две рачички, тамбурајка со два крајка.. Ова на два пати плус две срциња, плус многу љубов :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom