Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се верува...пак истото од почеток...Добро, ќе те заборавам ли веќе еднаш аман ???

You lucky U............. I'm lucky TOO:back::back:

Е баш ми скрши сеа филм...зашто те нема ??:nesum: Ми фалиш бе бебенце...:nesum: Аххх...глупа судбина:uvo:

Ај да видам дал мојш пак на та финта да падниш?

~*~

Само сакам да спијам, не сакам љубов, сакам нежност, не сакам граници, сакам слобода ... само сакам да спијам, со тебе.

Mnogu mi trebas,sekoj den se poveke no nesakam da ti kazam zs,mi e strav da ne se odalecis uste poveke od sega....i nesakam da mi bides lut ... ali neznam so da napravam za da ne se lutis.....ti si moeto sonce,mojata svetlina.....

Потребен си ми,потребна ми е твојата љубов,твојата грижа и внимание..доагај по мене зашто ова не се издржува:back:

Прееска не те очекував ...
Не знам шо ти текнало , ама како и да е ...убаво.

ТЕ САКАМ ....

Убаво си поминав,ме исполнија твоите зборови,начинот на кој ме гледаше и се` околу тебе до тебе и во тебе....само сакам да ти верувам дека се што го кажа е вистина и дека нема по милионити пат да се разочарам од машкиот пол воопшто,знам дека се сите исти али пробај да бидеш толку добар и искрен (барем)...и сакам да те гушнам пак...zaljubena:

Kaj si be ti...aloooooo te nema na msn....sakam da si online da znam deka si u blizina,doma...a ne so nekoja ili smekas,ili muvas i sl...Sakam da mi pises koa ke bides online...sakam se da bide kako sto bese...sakam da bideme pak drugari koa pojse ne mozes da mi bides...te sakam be budalo...bidi so mene....rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....................

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom