Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не можам да поднесам појќе вака, не знајш ич нишо да цениш. Арно рече Пико, ќе сфатиш за 2-3 години, ама зелена си уште сеа.

Ко ќе те барам пак дај му на мумијата да се јавит, ебате безобѕирна ебате.

Те сакам, те сакам, те сакам, те сакам.... :) Многу те сакам! :) :back:

Robbie Rivera-Girlfriend

Кревам раце веќе. Немам сила, желба ниту причина за понатаму.

Sakam da kazam , deka se e golema smeska... Ljubov ne ljubov... odbivanje, smiruvanje ,karanje .. Edniot saka drugiot nejke, posle obratno .. Edniot vraka drugiot trpi i place, posle obratno ... Celo vreme se desava neso ... Ustvari se e zaebancija .. Vistinska ljubov se raga koa ke se nadminat suetata i egoto.. Tesko , ama vozmozno .. za tie so sakaat ... Retki slucai .. I ke se nalutis .. i ke place po tebe, i ke se smiris .. pa pak ke pocne da se kurci .. ili ti ke pocnes da se kurcis ... Ti ebam gluposta ... a ustvari so e so insektive u stomak , kako da gi ubijam ?? =)

Miss U baby a lot... :back:

Aj ke izdrzam uste malce pa posle :zlo::zlo::zlo: ke bide interesno te sakam bebence moe :back::back::back:

Sakam da kazam , deka se e golema smeska... Ljubov ne ljubov... odbivanje, smiruvanje ,karanje .. Edniot saka drugiot nejke, posle obratno .. Edniot vraka drugiot trpi i place, posle obratno ... Celo vreme se desava neso ... Ustvari se e zaebancija .. Vistinska ljubov se raga koa ke se nadminat suetata i egoto.. Tesko , ama vozmozno .. za tie so sakaat ... Retki slucai .. I ke se nalutis .. i ke place po tebe, i ke se smiris .. pa pak ke pocne da se kurci .. ili ti ke pocnes da se kurcis ... Ti ebam gluposta ... a ustvari so e so insektive u stomak , kako da gi ubijam ?? =)

You don`t... You go get that girl.

Ако по некоја случајност не сака, тогаш пеперутките сакале или не, ќе се претворат повторно во кожурци и ќе си се вратат од каде дошле. И да, ако девојката не сака, си ја згрешил темата. Не било љубов. :helou:

Само немој да мислиш се лутам ако девојката ти прифати... :wink:

ТИ,што ми ја украде душата
ТИ,што ми ја зароби младоста
За што ќе патам во животот
За кого ќе дадам сеееее

Најидиотски се чувствувам кога не сум длабоко вљубена, а еве сега таа фаза ми е во телото, во мислите... и тешко ми е зошто не знам до кога.. А ти и понатаму само врзувај ме со твоите солзи... НЕ знам до кога, не знам.Ах!

Чувствувам дека ми се спрема бура,дај боже да се лажам:(

Патувам низ сништата каде што те запознав тебе, каде што ти, која и каква и да си ќе останеш вечно тука.

Ме збуни малце со прашањево..
Те Сакам да, факт е тоа...

Си имаш и ти некои моменти ..

Ако ме изгубиш ти мене ќе те изгубам и јас тебе, но...повеќе губиш ти него јас бидејќи мене ме сакаат повеќе како тебе, а тебе никој како јас.
Те сакам срце мое најмногу на свет

Како ни се погоди песната еј.:love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom