Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Znaes...ne e prvo ama boli kako da e prvo.Do koga zivototv ke mi prireduva shokovi i razocharuvanja...

Edna godina e mnogu kratok period da izgubis dve tolku dragi licnosti...

Se povlekuvam...

I see it in your eyes
I feel it in your touch
I taste it from your lips
And baby more i love you

Аууу извини ако вчера кажав или направив нешто што не треба ..
Извини...

Те Сакам знаеш ? :)

kaj si bil vcera?mnogu sakam da znam....so koj,muvase nesto?najde nesto?se fati so nekoja?i taka ti se blizi rodenden sigurno sakas devojka da imas....a ja nema da bidam taa..ne me sakas.......zasto beeeeeeeeeeeee?zasto se e vaka??????ZASTO GOSPOD ME ISKUSUVA VAKA?

I can hear the rain fallin` on your face, although I`m deaf. I can see you shinig in joy, although I`m blind. I can feel you breathing near me although you are far, far away.

Сакам да ти кажам дека ми беше најубаво додека ме гушкаше...
Сакам да ти кажам дека се тоа сакам да се повтори и дека ќе бидам најсреќна...
Сакам да кажам дека сакам да ме сакаш и да те сакам и да ни биде најубаво зошто ретко се наоѓа личност како тебе а ти ме најде...можеби и пребрзо донесувам заклучоци ама тоа е што е,ми се свиѓаш најмногу на свет...лет ми си инсајд оф ју ват ду ју вонт,бикос ај вант сам лав..zaljubena:

Не знам како ќе се извлечеш од ова.... Ја претера овој пат!

Што е убаво да си слободен ! :pipi:

А за тебе љубов моја, те сакам.- NOT. :)

Многу ми е мило што ти кажав се што имав...

Уххх... полесно ми е...

Сепак, нели испадна на моето? М? М?

:vozbud:

I want to forget you, and I want to forget everything about you... But I can't... There are too much memories! :nesum:

I would fly up to the moon and back if you'll be...
If you'll be my baby
I've got a ticket for a world where we belong
So would you be my baby?

Miss U baby I love U so much :back:

Иди у п.м! Не успеа овој пат! Сепак си поминав убаво... И од сега така ќе биде... Нема више да седам дома и да плачам и да се нервирам за некој идиот! Ќе идам надвор ќе се издувам и крааааај :)

I`ll wait till the summer. Can`t wait to see your smile, to feel you being near me, to taste your lips.... But summer is a long way to go. I`ll wait till then.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom