Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Надуван сум,си седам пред ком,пијам капучино,пушам цигар,се смеам на глупости....и една работа ми расипува се.:pos2:
Мислам на тебе.
Те сакам.

Толку малецко и срамежливо а ги победи сите до сега.

Минатата ноќ беше топ. Нешто невидено. Конечно цела ноќ до зори самички, заедно, мх, мх........................
Те љубам:back:

Досега све иде како подмачкано... ептен супер. Дури некогаш ми изгледа дека сонувам. Да продолжи вака... најубаво на свет ќе ми биде и 1000 години да трае.

И мило, не се плашам да бидам само со една девојка цел живот.

Те сакам.

многу се нервирам сега во школо...вака што ни прават и на мене и на тебе само се повеќе не оддалечува еден од друг...
нека си гледаат живот нека не остават нас....
бог да чува човек неможе да биде среќен аман веќе

sedam sama i poleka go prifakam mojot poraz deka te izgubiv zasekogas so pomislata deka taka e najdobro,najdobroto samo za mene!!!voljela sam te andjele....

Сакам да те видам....да те гушнам најсилно на свет :( ми фалиш бе па...

лелеле колку ми недостигаш само да знаеш ..ај со надеж дека ќе се видиме утре...ТЕ САКАМ :wub:...и знаеш едвај чекам да дојде нова година ! :vozbud:

Ах Четврток, далеко е Четврок ако немаш саат:pos: само нека дојде Четврток:hot:...те сакам

А и сабота чекам да дојде

Немало иднина а? Па и кога би имало, биди сигурен дека не би ја градела со тебе.. Не ми требаат во животов љубовници како тебе... Можеш само да ми бидеш "другар", кој по потреба (моја потреба) се претвара во нешто повеќе.. Така да, ќе ти се јавам... Have a nice day:pipi:

Fuck u бе! Оди еби се. И не сум љубоморна, и не ти забранвам ништо.
И ич не мора да се јавуваш. Шо сакаш прај!

srce, se uste ne mozam da poveruvam deka povtorno sum so tebe... vo nedelata bese najubavata nok vo mojot zivot... ednostavno uzivam koga sum so tebe...
Te Sakam mnogu, mnogu, najmnogu... srcko moe!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom