Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Извини ако денес не бев најпријатното друштво, извини ако постојано кенкав и те замарав, стварно извини, ама многу ми беше тешко...

Од ден на ден се повеќе и повеќе ми значиш.*********

You and I are the past, cest la vie, much respect girl,But now youre my ex-girl cuz Im on with the next girl

Те сакам знаеш ...и ми недостигаш многу..Леле едвај чекам да дојде утре да те видам ...

ne e taka kao so mislis........aaaaa zaso me nerviras vaka....kolku i da se trudam da ti objasnam deka ne e VOOPSTO taka ti pak si teras so svoeto! aj u p.m vekje:zid:

Бебенце те сакам!Едвај чекам утре да ме погледнеш со твоите слатки очиња:)

Е кажи ми да ти кажам!! Незнам. Збркан сум ама Ептен!!!

сакам да кажам многу работи се надевам нема да се заплеткам во нив. Стварно никогаш не замислував дека ќе сретнам личност како тебе, и не мислев дека можи личност да ме напрај толку среќен. Нема поубо чуство од кога ќе сум со тебе, иако сега сум сега многу далеку од тебе сепак ја чуствувам твојата топлина, цело време во животот сум бил повредувам, се надевам конечно дојде времето кога ќе бидам награден за тоа што сум сакал од секогаш да бидам добар со сите, ти ми си мојата премија за тебе ќе се борам против цел свет и против секој што ќе проба да ни застане на патот, ќе го гризам со заби. те сакам најмногу на цел свет и ти благодарам што ми го разубави животот
-----------------------------------------------------------------
сакам да кажам многу работи се надевам нема да се заплеткам во нив. Стварно никогаш не замислував дека ќе сретнам личност како тебе, и не мислев дека можи личност да ме напрај толку среќен. Нема поубо чуство од кога ќе сум со тебе, иако сега сум сега многу далеку од тебе сепак ја чуствувам твојата топлина, цело време во животот сум бил повредувам, се надевам конечно дојде времето кога ќе бидам награден за тоа што сум сакал од секогаш да бидам добар со сите, ти ми си мојата премија за тебе ќе се борам против цел свет и против секој што ќе проба да ни застане на патот, ќе го гризам со заби. те сакам најмногу на цел свет и ти благодарам што ми го разубави животот и за крај уште нешто бидејќи сите читаат МАШКИТЕ НЕМААТ ПОТРЕБА т.е. МАШКИТЕ ИМААТ ИСТО ПОТРЕБА КОЛКУ И ЖЕНСКИТЕ (многу се нервирам кога ќе слушнам "остај го тој машко си има потреба за женско" - ова беше во врска со доверба и неверства)

едноставно уште еднаш Те сакам, треба ли нешто повеке да се каже:wub::wub:

Мухахаха...кај ти текна сеа да се појавиш?...Мислам,подобар тајминг,неможеше да одбереш.
Одиме во Кочани,тралалалаллаа....хахахахахха...:pos2:
п.с аман,намали со посесивноста,не ти стои на фацата...

Фала ти што се појави во мојот живот, и што ми беше најголемата љубов... Те Сакам...
:(:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom