сакам да кажам многу работи се надевам нема да се заплеткам во нив. Стварно никогаш не замислував дека ќе сретнам личност како тебе, и не мислев дека можи личност да ме напрај толку среќен. Нема поубо чуство од кога ќе сум со тебе, иако сега сум сега многу далеку од тебе сепак ја чуствувам твојата топлина, цело време во животот сум бил повредувам, се надевам конечно дојде времето кога ќе бидам награден за тоа што сум сакал од секогаш да бидам добар со сите, ти ми си мојата премија за тебе ќе се борам против цел свет и против секој што ќе проба да ни застане на патот, ќе го гризам со заби. те сакам најмногу на цел свет и ти благодарам што ми го разубави животот
-----------------------------------------------------------------
сакам да кажам многу работи се надевам нема да се заплеткам во нив. Стварно никогаш не замислував дека ќе сретнам личност како тебе, и не мислев дека можи личност да ме напрај толку среќен. Нема поубо чуство од кога ќе сум со тебе, иако сега сум сега многу далеку од тебе сепак ја чуствувам твојата топлина, цело време во животот сум бил повредувам, се надевам конечно дојде времето кога ќе бидам награден за тоа што сум сакал од секогаш да бидам добар со сите, ти ми си мојата премија за тебе ќе се борам против цел свет и против секој што ќе проба да ни застане на патот, ќе го гризам со заби. те сакам најмногу на цел свет и ти благодарам што ми го разубави животот и за крај уште нешто бидејќи сите читаат МАШКИТЕ НЕМААТ ПОТРЕБА т.е. МАШКИТЕ ИМААТ ИСТО ПОТРЕБА КОЛКУ И ЖЕНСКИТЕ (многу се нервирам кога ќе слушнам "остај го тој машко си има потреба за женско" - ова беше во врска со доверба и неверства)