Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ете. Што ти реков? Помина. Тоа беше само момент на психичка слабост. Знам дека си силна, затоа и толку многу те сакам. Немај гајле и само продолжи така, ќе успееш целосно во остварувањата на твоите животни планови.

Eve ti edna backa do vecer :back:

Среќен сум поради тоа што те имам, знам драма сме, де се смееме де се караме, али нели е тоа љубовта, нели е тоа жртвувањето кое го даваме за да успееме... Ти благодарам за се!!! Подобро од ова неможе да биде!!!
------------------------------------------------------------------

Веќе почна да ми недостигаш...еден ден не збориме на мсн и оп... хехе ај, кога ќе се вратиш нема да станеш од мсн хехехе...помини си најубаво сега таму! те гушкам и бакнувам многу, те љубам мило мое, ти благодарам за се, ти благодарам што ме трпиш... :smir::back:

Извини за вечерва што си отидов порано ама неможев да седам веќе.....ама затоа утре ќе биде:vozbud:

Да пишувам дека ми недостигаш пак несакам и дека те сакам несакам да пишувам...иако веќе напишав сакам да додадам нешто друго...
ок ти мислиш дека ќе успееме вака во далечина?! мое мислење: НЕ!
Неможам јас да чекам секогаш да дојде декември па после јуни...ми здосади чекајки те и ми здосади сама...мразам што секогаш треба да те испраќам на проклетата автобуска и да чекам да поминат месеците за да те видам пак...неможе ова вака веќе...неможам јас вака веќе! Да те сакам...али можам и да преболам сум научила и тоа...Али финтата е што несакам вајда...можеби немам на кој друг да се надевам....
аииии патетични моменти лол

За џабе се нервирав прееска, фала шо ме смири. :) Како успеа со една реченица да ме смириш, секоја ти чест.

Не за друго коа ме гледаш нема шанси да се нервирам, светот престанува да се врти за момент... кој ги ебе и нервозите и све на мајчина, само ти си ми важна...

Ич, не ми е, СТРАВ!
И сите на кои им е, случајно, за мене, можат да МОЛЧАТ!
Бидејќи, ја ужифкам, предизвикана сум, и, морам да, вратам на предизвикот!
И тоа, со, големо задоволство!
;)

И после сето поминато време заедно, сеуште правиш да чувствувам пеперутки во стомакот кога ќе ме бакнеш.
Те сакам.

Znam deka nikogas nema da mi gi procitas postovive,zasto ti ne ni znaes deka jas postojam kako clen na forumov.mozebi i zatoa mi e polesno koga ke si napisam se sto mi lezi ovdeka...nema veze...
Nemozam da izdrzam veke..pretera...gi pomina site granici...me doveduvas do ludilo iskreno...:(znaes deka te sakam mnogu...deka se bi napravila za tebe..deka bi pominala preku se...ama ne preteruvaj..ne gi preuvelicuvaj stvarite...ne mi se isturaj na mene za se sto ti se slucuva...me boli znaes?me povreduva...ne funkcionirra vaka..da iznatrese se sto ke ti dojde vo momentot...i posle 15 min da mi kazes :izvini,znaes deka sum napnat,znaes deka te sakam i bla bla bla.."..iskreno mi se smaci od site tvoi takvi bezvrska muabeti...i jas sum napnata i nervozna..i znam mnogu dobro kako izgleda da imas pritosok od strana,da sakas da gi sredis rabotite ,a nemozes..ama ne reagiram kako tebe..znaci problemot ne e vo mene..vo tebe e apsolutno...razmisli..ne zasluzuvam vakov tretman znaes i sam..ne dozvoluvaj necie glupavo odnesuvanje da unisti nesto vredno sto TI go imas..ti gubis najmnogu..nikoj drug svesen si????iskreno,najiskreno na svet..ova e posleden pat da istoleriram vakvo nesto...bez razlika na toa kolku mnogu mi znacis..nemozam sfati...:(

.

-Ти си најдобрата работа која ми се случила во животот-Без зборови-

Ме разбуди ... ако нашето мување прерасне во врска ќе бидам најсреќната девојка на светот

-Само ти ме разбираш-

Љубовта е секогаш стрплива и љубезна.
Никогаш љубоморна.
Љубовта не е никогаш грев или намера.
Никогаш не е груба или себична,
таа не се навредува и не отфрла.
Љубовта не наоѓа задоволство во
гревовите на другите луѓе,туку се
воздига во вистината.
Секогаш е спремна да прости,
да има доверба, да се надева
и да издржи се што ќе наиде. ТЕ САКАМ ЗЛАТЦЕ МОЕ НАЈМИЛО!

И дефинитивно те ставам во моето срце во делот на минатото кое и онака мнгу ретко го отварам,за да и пружам шанса на една мила и драга девојка која мислам дека би требало да те замени тебе односно да почнам нешто ново и,па и ја малку да се тргнам од монотонијава и летергијава што ме фати после тебе,сега ти велам чао на тебе С... И ДОБРЕДОЈДЕ МИЛА Д.....

a zines odma lazes.......bravo ne znam samo kako ti se uspeva sve toa..... pozdrav za toa vcera,a vecer?! e vecer e moja vecer i nema da ja unistis:baeh::baeh::baeh:

А да се врати времето за едно 2 саата? Сакам пааааааааак. :)

Најубавиот пола час во мојот живот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom