Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знам дека испаднав идиотка што не ти кажав и што криев. Но, не ми беше лесно да те гледам како си со него и немаш претстава кои се` зборови се излезени од неговата уста за тебе од гадни погадни, навредливи, понижувачки.
А јас? Знаев се` , но ми беше премногу тешко да ти кажам. Ме прашуваш зошто?! Можеби ќе звучам како луда, ама немам појма. Ми беше страв да ги изговорам сите тие работи :toe:
Имаш право да се лутиш. Тешко ти е. Тоа беше шок за тебе. Се чувствуваш повреден, изигран. Не ти е толку тешко поради него, напротив за мене ти е. Кукавица сум, да. Немав храброст да прозборам. Имав две опции и ја избрав полошата. Можев да го изгубам него или тебе. Сега ти си тој што го губам. Ако. Заслужив. Јас сум само еден лицемер кој незнае што да прави во одредени моменти и кога на некој највеќе му требам се губам, исчезнувам, се мразам самата себе. Имаше толку високо мислење за мене, за тебе бев нешто нај.... секогаш така ми велеше. Немаше зборови со кои можеше да ме опишеш. А сега? Сега се спуштив толку ниско, срамнета со земја. Но, барем знам сама сум крива за тоа.
Те повредив на начинот на кој никогаш не си очекувал, ти забодев нож во грбот, те разочарав. Заради тоа и ми е најтешко. После се` што направив за да стекнам доверба, сега велиш дека никогаш не си ме ни познавал. Можеби и имаш право.
Уништив се` што имавме. А толку ни беше прекрасно заедно.
Но, тоа е. Ќе ја почитувам твојата одлука, иако со оглед на тоа што кга ја соопшти беше на точка вриење, очекувам и да се смени, но мали се шансите. Те зае*ав и сега веќе ништо нема да биде како порано.
Криво ми е, не викам не. Те сакам и нема да ми биде лесно да те гледам од далечина. Барем да не се гледаме, побрзо да те заборавам и тебе и се` што се случи.
Иако јас сум крива и нема никакво оправдување за тоа што го направив, едно е сигурно. Колку и да викаш дека ти е тешко што испадна вака и ти е криво, ти значам и бла бла, да беше тоа толку силно, ќе поминеше преку ова. Ќе се лутеше недела, две, но да дозволиш врската да прекине.... Па можеби и не била толку цврста. Иако сум виновна, мислам дека овојпат нема да се борам. Веќе ништо не вреди. Не ме гледаш со истите очи. Не можеш ова да ми го простиш и не те обвинувам поради тоа.
Имај среќа во животот. А јас те сакам и претпоставувам ќе продолжам. Не можам да сторам ништо. Овјпат сум со врзани раце. Враќање назад нема. Неможам ништо да променам.
Знај само дека секогаш ќе бидам тука за тебе, а ти ќе бидеш во мене, таму секогаш ќе живееш, се до оној момент кога ќе помине доволно време да избрише се` .
Ти не направи ништо за јас да го променам моето мислење. За мене беше и секогаш ќе останеш моето смотанко шеќерче.:back:

П.С. Мислам дека ќе треба да оладам од темава.

Ne te sakam....ne te sakam....ne te sakam....ne te sakam...ne te sakam....ne te sakam....ne te sakam...ne te sakam.....ne te sakam....

Ama zatoa mnogu mi se svigas....i zaso si takov???ili jas sum takva??:pipi: :back:

Знам дека последниве 3-4 дена не ти се погодени, ама ај таков ти е периодот. Инаку вечер нема да се видиме, ни утре најверојатно, јебига...

Сакам да си помуабетиме, да те запознаам повеќе и да си ги потврдам работите што ги мислам за тебе... знам дека си исто убава одвнатре како и однадвор, само треба да ми го докажеш тоа, ипак не е толку тешко...

Постов иде као инспирација додека седам сам дома, зјапам во празно, на звучките ми иде Stairway to Heaven и мислам на тебе.. т.е. на нас...

Срце си, само сакам да бидеш понасмеана, посреќна и поотворена малце...

Дали те сакам не знам сеуште, но сепак сигурен сум дека ти го вадиш најдоброто од мене, дека вредеше да почекам цела година за да се појавиш и ако не си ти ова ќе ми беше најмизерниот месец во животот.

Фала ти за се што ми даде до сега, а се надевам дека ќе има уште многу за што да пишувам на темава, а и уште нешто...

срце си мило, како тебе ретко се наоѓа некој...

From the moment we met I knew that this world even unpredictable - with lots of ups and downs, can be much more wonderfull than the previous one. So am I right? Of course I am . And so are you, for letting me stay in our world.

Ги сакам твоите бакнежи...и твоите прегратки исто така...сакам и кога ме галиш и кога ми ја чепкаш косата...сакам кога ме стискаш...сакам кога ме тинтраш...сакам...сакам...

Те сакам....

...не...
...те љубам:wub1:

:nerv::nerv::nerv:Ако ми се појавиш пред очи,немој ни да ми речеш здраво.

mozam samo da ti kazam ne vrti za dzabe ne si trosi kredit na poraki zaso za tebe zlato ke sum nedostapna podolg period.......imase sansa ama si ja zezna rabotata............ CIAOOOOOOOOOOOOOOO:bip::devil2::bip:

It was aaaaamaaaaaaaziiiiiiiing :D and so niiiiiceee...

Me zaborai preeska.....Nema veze.Ubavo da spies.

Dete ti imas seriozni problemi... od vodata tamu e najverojatno... ali resi si gi pos jas ne sum psihijatar da ti gi lecam... a nejkam ni da se zmaram so tvoite koa si imam i svoi​

Убаво е некако чувството кога ќе сфатиш на кого навистина си му значел,со кој си имал вистинско пријателство,кога и после толку време и покрај сите работи кои не делат ќе се потсетиме на ОНА што некогаш беше,кога ќе се смееме на се` што сме проживеале заедно...и добро и лошо.Тука беше целиот мој живот,можеби и во двете беше вината што не забележавме дека нашето,било она ВИСТИНСКО пријателство и дозволивме глупави ситници полека да не раздвојат...ти отиде на една,јас на друга страна,ама убаво е чувството кога после толку време ќе те видам,цел живот е пред нас за да надокнадиме за изминатиов период.
Да знаеш дека много често се сеќавав на тебе и никој не успеал да го замени твоето место во моето срце.
Ми фалеа нашите глупости изминатиов период.:)
Богами,ми фалеше твоето присуство во мојот живот,никој не ме насмеал како тебе...вчера убаво си поминав,како во старите добри времиња,па и подобро.

Те сакам многу бе гомце скапано.:pipi:

-------------------------------------------------------------------------

Мило,едвај чекам да дојдеш за да те израдувам и да те изгушкам и избацувам...:vozbud::vozbud::vozbud:

I need you like water,like breath,like rain...:tango:

Едвај чекам да поминат следниве 2 дена за да те видам... ќе ми недостигаш премногу сонце мое мало :pipi:
П.С Злато сношти беше прееубо... те сакам
fm.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom