Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
немаш храброст да се соочиш со мене, не ти барам да ми се правдаш, ни да ми ги исполнуваш моите замисли, само биди МАЖ до крај и кажи дека се плашиш дека може да ти биде добро и да имаш некој со кого можеш да бидеш она што си....ама најверојатно, сакаш да глумиш, така да јас само ќе седам во публика додека да заврши сета таа претстава што ја играш...Многу добар актер си!и, не те сакам, само да ти кажам дека ти губиш.Ја само добивам искуство плус.Имај убав живот и уште поубава девојка, но без памет.:salut:

Ако се лажеме ич не ми е гајле за тебе, и секој пат кога ќе те видам не ми вријат живците ... Ако се лажеме криво ми е за тоа што го направив само за тебе ... Сељачино моја, ако се лажеме ич не те сакам ... :bilokofgdgfjzbor:

Ивана,те лажев!сеуште чуствувам нешто за тебе!

Ne me poslusa toa sto te zamoliv. Denes duri jas se osekav mizerno. Go gledav NEGO kako pati za tebe. Ja vidov taa slika - isto kako da se vidov sebe si. Zarem i jas sum bil takov ?
Ke se boram so site sili da te izbrisam od srceto. Veruvaj mi.

Таман те заборавив, оладив, зашто пак ми прозборе? :( Дали тоа значи дека не треба да те заборавам? И дали тоа што ми го кажа треба да го сфатам како покана? Уфффф....
П.С. Имаш грд нос :pos:

Vampir4e malo sto obozava da griza.Od sega ke si nosam luk vo mene za sekoj slucaj :) Ako ti se uarni epten grizenjeto da te smiram malce:)

Еј! Кој се замислуваш дека си ти?!
И шо си мислиш? Шо сум јас? Закачалка?
Не паше..Чоек сум..Од крв и месо..Чоек шо има чувства и чие срце е скршено на милион парчиња заради тебе. Не те сфаќам. Стварно.
Дај поможи да те сфатам. Објасни. Пробај ако не.
Дај барем поможи ми да те заборам, а не да ми одмогнуваш со твојте јавувања и збороооооооој!
Со него сум. Соочи се со тој факт. Пробај да ти влези во то мозочето. Пробај да ја примиш та информација. Ако не, сакаш јас да ти ја напикам убо?!?!?!?!?!Ајт!:motor:

I was bored...I wanted just to make love with u...

SOnce ne se sekiraj za kecot sve toa ke bide u najdobar red...
Ustvari ne se sekiraj za nisto vecer bitno ke bide najubavoo

Te ljubam milo :wub:

Денес ако пак промашам скалите поради тебе ќе тибам... :wub:

Ај се глеаме за некој саат, па после вечер пак да видеме што напредок ќе има. :)

леј сакам да те гризнам...хахахаха

дај бе некој ден на кафееее...I know u want to :smir:

Аааа ако мислиш дека ќе те молам си се излажал...Не те сфаќам што сакаш малце си ми комплициран...
Бај д веј ај мис јууууууу:(:( сакам да те видааааааааам:(:(

Се распага се.Знаев дека ке дојде до ова,ама не знаев дека ке биде толку тешко.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom