Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Na ovaa tema mozete da si kazete se sto vi lezi na dusa....vo vrska so vasata ljubov.Ispovedi ili poraki do vasite ljubeni,bez razlika dali nekogas ke go procitaat toa ili ne...:wub:

Eve jas sakam da kazam:

Deka mnogu mi e zal za toa sto go napraviv vcera... :wub:

Сакам да му кажам на моето срценце дека навистина ми е жал што често правам работи што не би требало да ги направам и дека ми е жал. Го сакам повеке од се на светот и бакнежчиња до него.
Те сакам Мартин!!!:cheeky2:

Не треба да ми е мило,ама што да правам,злобна сум.Ма не,себична би бил вистинскиот збор.Now I'm calm.:):)

vecer ne se izbacuvaj so nea zaso sum epten raspolozena za praenje belji:zlo::kez:

И покрај тоа што моменталниот животот ми е хаос, ти ми ги правиш мислите во најдобар ред. Да те немам ќе се случи најлошото: армагедон - апокалипса. Те сонував ноќеска како ме бакна.

Камо да го прочиташ постов... лелеееее..... алооооооо сети се минатата година на нашиот прв бакнеж 10.10... може и не е некоја голема дата но ќе мораш да се сетиш на 12.10 оти ја направи најголемата или најубавата грешка во твојот живот... тоа треба да го одговориш ти... сме се фатиле тогаш... сети се на тие проклети 4 месеци што ги помина со мене, во кои јас целосно се жртвував за нас!!! Во кои те сакав бескрајно!!! :nesum:

А ти сеа ми сврти грб... и ме повреди... вети нешто, а не го исполни :cry: :zid:

Што се случува со тебе последниве две недели? не си таа што беше пред тоа,што и да е ќе мора да се реши ова вака веќе не оди или смени се или готово е:nenene:

Mislev deka koga ke se zapoznaam so tebe,ke se desi nesto poveke,ljubov mozebi pa na kraj sovrsenstvo iako znam deka nema sovrsenstvo na svetov...se sto zamisluvav e samo.....spanska serija!!!

Штета што немав кого да гушнам и да му речам Те сакам на дождот...а толку беше убава вечерта...ама добро..јас се уште се надевам дека ќе има уште многу вакви вечери, кои ќе можам да ги споделам со некој, па нели надежта последна умира?:pipi:

Се распага се.Знаев дека ке дојде до ова,ама не знаев дека ке биде толку тешко.

Уште да додадам на ова:
Колку и да се трудам,веќе немам надеж...те оставам ама да знаеш со тешко срце...

Мммммммм.......колку сакам сега да си до мене,да те гушнам најсилно што можам.Додека надвор лие дожд,ние да бидеме некаде заедно...Да те бацнам најубаво.Те Сакам!:back:

:(((( Зашто ми даде лажна надеж? :((( Значи какви сте сите.... :((( Ќе најдам ли некогаш каков што сакам? :(((

...Every little look inside your eyes
Is all it takes to make me realize
We can last forever
Every little moment we can share
Gonna let you know how much I care
I'll always be there...
:tango1:

Те љубам мило!:deca:

...cuz it's all in my head
I think about it over and over again
..and it hurts so bad
Yeah cuz it's all in my head
I think about it over and over again
I replay over and over again
and I can't take it, i can't shake it no...

Поинтересно ми беше со тебе еден саат, отколку цел ден со другари.

Доста ми е да те гледам само. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom