Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не е правилно, ова што го правиме, убаво е да, а што понатака... :pipi:

Да не заборавам ..

П.С. стварно ми е убаво со тебе :wub:
П.П.С. ти должам палачинки и масажа :) Морам да се одолжам

Има некои работи во врска со тебе што никогаш нема да ги сфатам. :pos: Ама затоа си ми толку интересен. :)
Редно беше денес да се видиме... Секој момент поминат со тебе ми е уживање.
И ме палиш.
И почнувам да се заљубувам во тебе. :kesa:

пак рано наутро...и пак јас пишувам на темава...и пак не сме заедно,Шокинг! ама овој пат по моја иницијатива...извини...се обидов да го обновам она што го имавме,да те сакам на начинот на кој што те сакав толку силно и толку долго...ама неможев,пет дена бевме заедно...и сватив дека треба да продолжам да си се придржувам до моето правило- коа ќе се скрши една вазна, колку и да ја лепиш нема да биде иста како порано...така беше и со нас мило.Тоа што го имавме,ти го скрши на милион делчиња и сега и покрај тоа што не заслужи ја ти дадов шанса да го залепиме...и го залепивме ама мене не ми се допаѓаше,не те осеќав како порано...и дај престани со тоа ДРУГАРИ,неможеме да бидеме другари за жал,нит ти ниту јас сум способна за тоа...фала ти за прекрасниот период што го поминавме заедно,фала ти што ме сакаше како никој до сега,фала ти што ми даде шанса да сакам ко никој до сега и на крај фала ти за ова што се деси изминативе 5 дена за да можам да продолжам понатака...
Само ти посакувам да се средиш самиот себе,да се пронајдеш,и да најдеш некоја што ќе те сака барем приближно на тоа што те сакав јас...некогаш...
п.с: најчудно од се е што пак раскинавме на истиот датум ко и минатиот месец :nesvest:
п.п.с:Тао

извини, ама премногу те сакам за да те повредам, затоа и те одбив :(

Мило бе, најмило мое... дај дојди да збориме на мсн, те неам читано од одамна и тоа премногу ми недостига, батали тоа ама ти...ти...ти бе миличко ти си таа која ми треба, ти си таа која ќе ме утеши мене во моментов, ти ми фалиш тука... ти си таа што бескрајно ми недостига...
Далеку си ми од очи, но знај многу си ми блиску до срцето...

Сфакаш ли дека ти ме оживеа бе еееееееееееееееееееееееееееееј!!!

П.С. "Будалче" мое, едвај чекам да те видам...!!!

П.П.С. Мислам дека ќе сакаш да знаеш нешто, ама претпоставувам дека и веќе знаеш али јас сепак ќе ти го кажам тоа... мислам дека почнувам да те с*к*м!!!
= Епа види ти сеа што ќе напраиш и како ќе се отарасиш од мене хахахахаха :nesvest: =

Миличко, ми недостигаш ужасно.
Едвај чекам да дојде вечер да се видиме и да ти дојдам на гости.:vozbud:

Секој нареден ден те сакам се повеќе и повеќе, секое наредно утро сум се повеќе убедена дека токму ти си тој кој ми е длабоко во срцето, ти си тој на кој помислувам веднаш штом ќе ги отворам очите , ти си причината поради која му се радувам на животот.

:pipi: Те сакам:pipi:

...дека успеа да ме промениш!сега се мразам уште повеќе!

Сакам да ти кажам дека ај мис ју:(....и дека...ај ќе ќутам,не кажувам нишо:kesa:

Кога вака ќе дојде поштарот сабајлечки и ќе ми донесе нешто...
Лол, не ми се верува... не сме се виделе година, секогаш сме на 3-4-5 илјади км еден од друг, си имаме свој живот и ништо заедничко повеќе. А ти си толку ебено внимателна. Барем изнуди насмевка кај мене и направи да се почувствувам некако чудно убаво...
ab.gif

Јас од срце ти посакувам да бидеш најсреќна на свет
er.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom