Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
си беше еднаш едно девојче кое што го повредив до сржта на коските бидејќи незнаев да сакам и сеуште не научив да сакам се надевам дека не ја пропуштив шансата која ми се укажа со тебе можеби некоја друга ќе ме научи како се сака но сакам само да ти кажам извини сто бев толкав шупак
:zid:

samp92df93ba9d104926copxu5.png

може вака нели:hot:

Фак оф веќе еднаш!
доста се зезаш!
Ват Мен гара ду- Хи гара до!

zs be vaka se zaebavas so mene? ke dojdes naskoro ili ne? pa i ne si tolku daleku enego 1 sat voznja!! i dali seuste me sakas? :(

Скоро бев со една девојка и раскинав зашто не ми беше убаво со нејзе.Она ми вика нема да најдам девојка како нејзе јас си велам па да знам,зашто е раскинувањето тогаш,ако не ми било убаво со тебе,дали некој ќе раскине врска и ќе рече еј да не имаш сестра близначка случајно.

Епа не е фер бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕ Е ФЕР!Та да те има, јас да не можам ни да ти титнам!?!?!:(:(Дај скарај се..:(Да видиш шубо ќе ни биди заедно..
~Тивка ноќ е сите спијат..Само ние двајцата не..Јас и мојата гитара..под твојто пенџере..~:music5:
Шубо беше та вечер..Ај јави сееее:wub:

Sonce moe kolku si samo najslatka najprekrasna i najubava :wub:
uzivam vo sekoj moment so tebe i te obozavam najveke na svet !

TE LJUBAM !!!!

Колку само најпрекрасно ми е не си свесен! Ич не си иди те молам, ќе ми расипеш се`! :):):)
Неееееееееееееееееееееееееееее... лажам! Дојдиси, бидејќи до тебе уште поубаво ќе ни биди и на двајцата!!!

I love it when I have you in my arms
I love it when you're holding me
you make me feel so me :pipi:

:vozbud:

You make me feel so beautiful
Nowhere else in the world I wanna be (when I'm with you)
You make me feel so beautiful
I have lost my illusions
I have drowned in your words
I have left my confusion to a cynical world
I am throwing myself at things I don't understand
Discover enlightenment holding your hand...
Те љубам, љубам и љубам... :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom