Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека сум единствената која што верува дека има нешто посебно во тебе и покрај фактот што досега со ништо не си покажал дека си посебен.

Odamna nemam pisuvano za tebe, ama sto da pravam sekogas se navrakam. Vsusnost, ne se navrakam. So tebe nikogas i ne ni prestanav. Ajde vrakaj se od toa smotano mesto. Veke 8 dena te nemam videno.
Znaes, poslednata vecer pred da otides mi bese odlicna. Konecno go imav ona cuvstvo deka sme .........Neznam kako da go narecam.
Sakam taka ponekogas koga se odnesuvame kako tinejdzeri koi neznaat sto sakaat. Sakam taka koga setame, sakam koga doagjam kaj tebe i koga samo na tebe ti teknuvaat nekoi ludi raboti, ama sakam i ednas da sedneme i resime sto sakame, sto pravime i na sto sme.
Aj ke te cekam od toj odmor, pa ke vidime. Vremeto ke pokaze.

кога некој би те погледнал со моите очи би сватил дека за мене претставуваш тоа што претставува сонцето за оваа земја...

:back:

:wub:Благодарам за убавата вечер,
..Убаво беше што поделивме неколку саати заедно :) и убаво е да се разговара со тебе.

П.С. фала за енергијата :):back:

Ми недостигаш премногу! Те сакам
ee.gif

Znaci obozavas da me nerviras a? Dosta glumis pozrtvuvano jagne i furas filmovi na prvoodelence.. Ahhh dali razmisluvas za UTRE ponekogas? Ok, samo smetaj deka ako go napravis toa si me izgubil za sekad.. Dodusa ako go naprajs toa i KE TE UBIJAM bez mislenje.. Aj PORASNI ok?

Те чекам прилепчанче :back:

I miss U... i wanna see U..... pls come :( :back:

HeartWings.gif
Секој ден мило со тебе ми е прекрасен,правиш да се чувствувам исполнето и среќно...
1111008750.gif

Фала што ми покажа што значи љубов и што толку се грижиш и ме чуваш...
onion13.gif
Hearts.gif

Нашите срца свират иста мелодија...која ни помогна да се најдеме...
ipod_black.gif
i80767414_640_2.gif
ipod_white.gif

И НИШТО и НИКОГАШ нема да не раздели...
LipsMuah.gif

Секој ден те љубам СЕ повеќе и повеќе...
BlueButterfly.gif

Flying on the wings of love...fly baby fly...
HeartWings.gif
HeartWings.gif
HeartWings.gif
HeartWings.gif
HeartWings.gif

П.С.
dancing4562.gif

I pokraj toa so mi go ebuvas sekoj den Te sakam.. Ti be decko na vudu kuklicki da ne mi baes? :pos2:

...I still sit by the window, and wait...

Izvini sho znam gadno da ti gi ebavam denojte....ali ne se zamaram so vudu magii.....t.e. jas sum toj sho ke go nosat na gatachka...remmeber?

Peace

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom