Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
molim te vecer ne mi se pojavuvaj pred oci,te molam.nekjam da te gleam!!!!!!!!!!

АБЕ НЕ Е ДО ТЕБЕ РАБОТАТА (УБАВ СИ ЗГОДЕН ИНТЕРЕСЕН И СЕ НАЈУБАВО ЗА ТЕБЕ) ДО МЕНЕ Е!:tapp:

ah taa pusta zenska filozofija :) normalno deka e do tebe :)

Многу ми се свиѓаш...кога те гледам очите ми сјаат,пеперутки имам во стомакот - ама СРАМ ми е да го покажам тоа можеби од страв дека ќе испадне нешто што не треба..не знам стварно.

Животот е убав кога не дозволуваш никој да ти го расипе расположението. А и да ти го расипе, во рок од една минута се враќа кога ќе сфатиш дека џабе се нервираш.

:vozbud:

Lezevme dvajcata pregrnati i barav odgovor na toa sto se sluci....a odgovorot go nemase...imase samo dve pripieni tela koi se borea za vozduh ispolnet so nasite mirisi.Ako nekoj sega me prasa kako mirisase sobata mozam samo da kazam; mirisase na zivot...da, na zivot.

Гледам сите се некако заљубени...но не и јас...деновиве ништо не чувствувам освен само ако помислам на тебе ама одма ми лета мислата...не сум преукупирана со ништо...не доагам на мсн...ништо не правам...

Скоро да сум сигурна дека некој ден ќе изгубиш контрола и ќе ме убиеш...:nenene: :(

ke te zaboravam pa so saka neka bide........ali pred da go napraam toa,ke ti vratam duplo radi toa so me zaeba na najbedniot mozen nacin!!!!!!!!

I

am

NOT

a

boy toy

:helou:

I know everything sweetie! :vozbud:

Sekoj den se poveke i poveke me izma4uvas,me ostavas bez zborovi i me pravis da se custvuvam loso od dobrite nameri....

Само два збора........ТЕ САКАМ!!!:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom