Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секој ден те сакам повеќе и повеќе...

Боже колку само те сакам...колку само не можам да си го замислам животот без тебе...:love2:

ne znam sto bese rabotata, samo se nadevam deka bese stvarno zafaten, i nemozese da prais muabet.. ali ne se sekiraj ne sum takva, od prv pat da digam galama. Veruvam vo tebe, i znaj deka nema da dozvolam nikogas da te izgubam.. kissssss:smir:

Знам дека нашето помина и можеби ништо не чувствуваш веќе за мене,но не сум ти воопшто лут што ме замени со друг,сакам да бидеме пријатели но не верувам дека тоа е можно,но затоа го пишувам овој пост во кој ти пожелувам многу среќа во понатамошниот живот:back:

Немаш поима колку највише на свет ми недостигаш во моментов.Пак ме фатија оние моменти кога сфаќам дека ептен те сакам и дека неможам да те заборавам.Ми недостигаат твоите гушки и твоите бакнежи, ми недостигаш ти!!!Сакам да те видам, гушнам, бацам...Знам дека тоа на некој начин не е можно али надежта последна умира.Се надевам дека ќе ми простиш некој ден и дека пак ќе бидеме среќни заедно

Не ми е гајле за ништо само додека си покрај мене. Не ми е гајле за љубоморните погледи и зајадливите коментари, за кои верувам дека доколку би биле заедно би ги имало еден тон - но знај дека те сакам мноооогу...ми значиш и ми недостигаш и ги бројам секундите додека се видиме пак.

те сакам тигре мое хиперактивно и брлаво!!!:vozbud: :back:

Ден за ден ми е се потешко и потешко, зидот помеѓу нас станува се повисок и поширок .. и сето тоа поради твојата гордост .. сакаш да ги повредуваш луѓето а? Те убива тоа што неможиш мене да ме видиш повредена? Нека те... Можеби и сум, но ти никогаш нема да го видиш тоа, а за сметка на тоа сам ќе си бидиш тој што ќе остане повреден на крај ако не се свестиш што правиш .. само не ми ги разбираш зборовите ... за жал...

Дали ќе ме преродиш како pure newbirth, или како копиле на твојата курвинска љубов?

It's up to you ..... :)

Аххх, љубаф..... јас сум за првата варијанта:smir:

...I am...bleak. I feel...empty, shallow, detached from any sort of emotion. Last night, a dark princess of the seas poisoned me with words of depression and hopelesness. Where are you! Splendor child of Avarice! Where are you to make me feel full of vanity and lust once again! I yearn for your delicate touch...damn you...damn you!

I stood there, before my Maker, listening to Him, condeming me to walk this wretched Earth for all eternity. But I smiled, I even lauged, because I knew I would be with you. Untill the stars would grow cold and weary, and our thoughts turn again to the beginning...is this the thanks I get, Splendor child of Avarice?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom