Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ma sto ti e be se custvuvam kako preroden :) posle 3 meseci inaet so svoeto srce.. ima zenska osoba koja gi zasluzuva i ceni mojte custva poveke od tebe :)

Немогуче! :nesvest: Зарем имало уште од тие како тебе?!?:je:
Ова е чудо! :cuc: Ај рили лајк ју.:wub:

Ми недостигаш како моите суканици......Значи МНОООГУ

Te sakam najmnogu na svet i bez tebe u ovoj period neznam so bi praela...nejkam nikad da prestanam da te sakam zoso mi e najubavo koga sum so tebe...

-никогаш никој не ме гледал како ти
-никогаш никого не сум гледала како тебе
-никогаш никој не ме чувал како ти
-никогаш не сум чувала некој како тебе
-никогаш не ме сакал некој искрено и безусловно како ти
- никогаш не сум сакала,но сега за прв пат чувствувам вистинска љубов....
те сакам:pipi: :wub: :love2: :love3: :back:

се е пусто се е празно и никакво откако те нема покрај мене. ми фалиш пуно, стварно е празно срцево без тебе малечко мое

Kazimi sto sakas, i mozebi ke se potrudam da ostvaram!

Ако знам и јас што сакам...ќе бевме најубавиот пар на светот...ако знаев дали те сакам, многу ќе ми беше полесно!:jaj:

EJ vaka izvinete ali ke se iseram
U vrska so ljubovta sakam da kazam deka ne go otkrivam mojot identitet ne sum iskrena i nesakam da daruvam ljubov :)

svaka ti cast za ova vecer.samo ne ja sfativ poentata na seto toa!? so sakase da postignes?!?! da me povredis?-epa eve ti edno bravo zaso uspea,ali sea sfativ deka me sakas i deka mnogu sum te povredila cim padna tolku nisko i go napravi toa so go napravi!!! fala zaso ti samiot mi gi otvori ocite za da sfatam deka ne vredis da se zamaram so tebe,zaso si edna obicna kukavica so ke naprai se za da se dokaze fraer pred drugarite,ali veruj deka i oni te smetaat za gomno!!!!!!! iskreno TE ZALAM!!!!!!!!!

Ljubovta e bolka od koja nema da se izlecite :)

ne ne ne pazi ova znam deka ke ti se dopadne da da znam deka ke se nasmeesh..

We Belong Together :)

Mozebi, mozebi ne. Sakam neznam sto sakam, ne znam sto sakam. Go sakam toa vo tebe, toa sto go kries od mene. No vsusnost go kries ili go pokazuvas na nacin na koj samo ti znaes kako .....

Koga sakas nekoj .... se e dozvoleno. No ti ke pocnes da sakas, a momentalno ne sakas....! Razmisli

Edno e da sakas da sakas, drugo da veruvas deka sakas,da veruvas deka ke zasakas, a cetvrto deka vistinski sakas nekogo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom