Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
nema da ti vratam na titkite pa so saka neka bide......pogolem inat od tebe sum!!!!!

Goddess of Chaos напиша:
And, you also know the answer. Do you?
I thought you'd know it. Did i?
Blew up.

Alas, I do not. Or at least I delude myself. I feel strange...I feel things that I have never felt, emotions of which I hold no knowledge or whatsoever...I am...confused...I wonder without guidance, with an allconsuming, ever-yawning maw of oblivion just below my heels.

Toreador напиша:
Alas, I do not. Or at least I delude myself. I feel strange...I feel things that I have never felt, emotions of which I hold no knowledge or whatsoever...I am...confused...I wonder without guidance, with an allconsuming, ever-yawning maw of oblivion just below my heels.

I do not care if you delude yourself, i'm angry, you have deluded me also, and now i feel a whole rainbow. I don't like rainbows.

Здосадено ти е да те дупат сите и јас како главна на сето тоа ?!
И мене да ти кажам ... И мене ми е здосадено да се правам како ништо да не се случило, здосадено да се правам дека не ме боли, здосадено да бидам секогаш тука за тебе, здосадено да те гледам со ''бившата'', здосадено да се правам дека не ме повредуваат сите твои зборови, здосадено ми е да ти бидам резерва, здосадено ми е да се правам дека ништо не разбирам, ништо не слушам и ништо не гледам. Сакаш уште да набројувам од се што ми е здосадено ?! Од многу работи, ама ги трпам ... Трпи и ти ...

И Здосадено ми е да те сакам ... Здосадено ми е од ТЕБЕ и се што има врска со тебе ...:uvo:

mozam samo da ti kazam fala za toa so go doznav denes...alal da ti e
.ali steta so i pokraj se so se desi i seuste se desava ja nemozam da stavam kraj,neam sili za toa:zid:

Everything I know,
and anywhere I go
it gets hard but it won’t take away my love
And when the last one falls,
when it’s all said and done
it get hard but it won’t take away my love

:nesum: :uvo: :back:

Ако ти не направиш прв нешто во блиска иднина,одам,мавам 10 текили на екс,само така ќе си ја голтнам гордоста и прва ќе ти пристапам.Мора нешто да се направи,не бива вака...одамна се маткаме.Да знам на што сум.

сакам да ти кажам само дека..ова што ми се случува е неопсиливо,никогаш во животот не сум се осеќала толку исполнета,среќна,заљубена и сакана...првпат во животот кога кажувам те сакам,верувам во возвратеното...и едно најискрено фала на лепотицата што не упозна...
Те Сакам! ! !

...сакам да ти кажам дека би било сосема прикладно да идеш у три лепе... недефинирана една... Емоционална криза мај ес.

Кај мене секоаш ми се паѓаат некои со дијагноза?!

Не сум изнервиран, ни изреволтиран... си се смешкам на умот... :)

Сакам да ти кажам дека сум тука сам осамен, сакам да си покрај мене да те гушнам, јес да те упознав на собиранката и многу малце бевме заедно и не бидна ништо но ми остана во срцето. Неможам да ти кажам во лице таков сум по природа срамежлив, ама тука можам да си кажам што имам на срцето. Ако го прочиташ постов може да ме сметаш за кретен за глупак и што уште не, ама јас сум затрескан во тебе. Голем поздрав со песната ЧИЈА сИ

Љубовта има сила за да ги помине сите препреки...и самиот си за тоа свесен...А сакаш да се прчиш и мислиш дека јас прва ќе ти пристапам..очигледно играш на таа карта..епа си се зезнал..за инает..зашто не можеш да си играш како сакаш со мене ТОА ДА ТИ Е ЈАСНО!!!!

'... though nothing can bring back
the splendour in the grass,
the glory of the flower,
we shall grieve not,
rather find
strength
in what remains behind.' - W. Wordsworth

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom