Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти си ми како дрога!Ако не ја земам дневната доза(да те слушнам) јас почнувам да пошандрцувам!

МИ ФАЛИШ:back::back::back:

те сакам...сваќан дури сеа како ми е кога те немам до мене само една вечер...ај се гледаме утре...те сакам мнооооогу!

You fell away
What more can I say
The feeling's evolved
I won't let it out
I can't replace
Your screaming face
Feeling the sickness inside
Why won't you die?
Your Blood in mine
We'll be fine
Then your body will be mine

So many words
Can't describe my face
These feelings evolved
So soon to break out
I can't relate
To a happy state
Feeling the blood run inside

Why won't you die?
Your Blood in mine
We'll be fine

Why is everything so fucking hard for me?
Keep me down to what you think I should be
Must you tempt me and provoke the ministry
Keep on trying I'm not dying so easily

Why is everything so fuckin hard for me?
(I will not die?)
Why is everything so fuckin hard for me?
(I will not die?)

Why won't you die?
Your Blood in mine
We'll be fine

Why won't you die?
Your Blood in mine
We'll be fine
Only u now why... I love u, no I don't.
I adore u, and everything about u.

BabyGirl^^^ напиша:
I miss u... bas mi e milo za dedoto so me poslusa mushmulce moe
Ќути дедото треба да ти пали свеќа у црква..... Он топик - Аххх мускулус глутеус максимус медиус и минимус:vozbud:

Chaos cannot be denied

The_Seven_Deadly_Sins__WRATH_by_bla.jpg

Усни како темно мастило јас за тебе гризам,болката ме убиваааааа стои само едно правило ПАК НА ТЕБЕ МИСЛАМ љубовта последна умирааа!!!!Ако ти е очи нека ти паднат сеа!

...te gledam tebe i kade nie sme zaedno...vremeto...nema lek...samo gi drzi nashite srca skrsheni zaedno...tamu nekade e verbata,te tera da se obidesh malce poveke...a zivotot e prekratok...postoi nekoj bunt,tivok vid na bunt... koj ne tera da ziveme na samata ivica...

Трпение спасение - велат старите.
Е па јас веќе немам трпение искрено да ти кажам.Знаеш колку те сакам и самиот си свесен, затоа што кога ќе погледнеш во моите очи ќе ја прочиташ и откриеш целата љубов која што ја чувстувам за тебе.Дури не е само во моите очи - се наоѓа и во воздухот околу мене и околку тебе...упс...да да и околу тебе.
Знам дека сакаш да го избегнеш мојот поглед и не сакаш да се соочиш со моите очи, зашто знаеш дека ќе ја откријам целата вистина.Вистина која ти ја порекнуваш,негираш и демантираш.Овој инат само на тебе ти штети.Но,сепак понекогаш успевам да го фатам твојот поглед и твоите очи усмерени во мојот правец,мислиш дека не знам дека ме гледаш?Ги чувствувам твоите очи на мене и кога ќе се погледнеме, нашите две души се спојуваат во една и љубовта е насекаде околу нас.
Штета што ти се бориш против тоа, навистина ми е криво.И не ми е криво за сите солзи кои ги исплакав за тебе,навистина не ми е,иако никој не заслужува да биде причина за нечии солзи,па така и ти не вредиш толку за моите солзи,но сепак тие течат како река за тебе.
Затоа верувај ми одрекнувај се што сакаш не ме интересира,јас не можам да чекам...
И запамти - дента кога ќе ме видиш среќна со друг , срцето ќе ти се изеде,затоа што можеше да ме имаш и можеше да ја почувствуваш мојата љубов,но ти одбра друг пат,одбра да бидеш фраер кој не чувствува ништо за никој,особено не за мене (а знаеш дека не е така) и ќе се прашуваш и ќе се надеваш,но тогаш се ќе биде отидено во неповрат.
А сепак ти ќе бидеш дел од мојата меморија и спомени,но сепак многу работи ќе паднат во заборав верувај ми.

MOrav da te zagubam za da sfatam deka vkusot na povtorno steknatite raboti e najslatkiot med sto mozeme da go probame.Te sakam

Аххххх кога ке ми паднеш во раце...:zlo::back:

Да ти ебам фацата ангелска, гласот демонски и косата ѕверска...те обожавам идиот еден:)

Mi se nanka,dojdi da me gusnes i bacnes,sekoj den mi falis se poveke,mi se place nekogas koga mislam na tebe...:( sonce moe :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom