Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Te sakam premnogu..iako se cudam kako posle se go mozam toa...
Znaejki i neznajki me povredi mnogu! Stanuvam se poraseana, histericna na momenti.. mi ja pomesti ramnotezata vo zivotov i veke nisto ne e isto! Site vikaat sum se smenila... ne sum jas taa.. a toa e samo poradi toa sto veke ne mozam i pocnav da popustam i i pokraj taa ``cvrstina`` moja odnadvor, veke casata se preliva...do koga vaka?

moram da ti priznaam deka stvarno ova e nesto seriozno, i ke vidis deka ke se dokazam deka ne sum ti kako tie prethodnite... sakam da te vidam

Is this love that I`m feeling ...:je:

Злато мое...те саааааааааааакаааааааааааамм...со се твоите мани и предности...ја сум лудо вљубена во тебе...

сакам да ти кажам дека просто ме излудуваш кога сум во твоја близина...секој ден те сакам се повеке и повеке...те сакам најмногу...

п.с ех на времето јас бев прва во мислења имав сто а сеа ни едно....хехехехех...не се секирајте...кај и да е ке ве стасам....супер ми е вака...како предизвик....

леле се убив тука писувајки се спомени тук и сеа нишо нема.... :nesum:

а за љубовта епа вака...
си замина не е битно,ми фалис точно...но кога не си веке покрај мене се осеќам чудно...како да ми се губи и љубовта...свашта

Ќе ти се јавам утре, па јебеш ми матер.

Што ќе биде нека биде. Мада сум позитивен:zlo:

Оpen your eyes...:)

ја доволно млада,ти доволно луд..:)

Ме ставаш во многу глупа ситуација ... Со тебе тешко ми е, а без тебе уште потешко ... И сеа ? :S ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom