Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
па мајка ми вчера ме праша дали би те одбрала тебе или .....?! Јас реков тебе зашто одсегогаш си ми значел...како што ми било со тебе со никој не ми било...ти ме правеше да се чуваствувам прекрасно и знаев како е да се биде сакан...Ми недостигаш премногу...Please get back in my arms :(

"Even though i'm the sacrifice
You won't try for me not now
Though i'd die to know
I'm all alone.
Someday you'll look up
And barely conscious you'll say to noone
Isn't something missing?"
*se ceska po glava* bwahahaha je, i miss myself.

Lepoto moja te sakam poveke od decko ti.

Те сакам...едноставно синока толку ме изнервира со таа твоја глупава реакција и на крај-пијан бев од кај да знам! ц ц ц ц...

Па затоа не си едниствн ке видиме до кај ке тераш ти со твоево како да речам-однесување ли? не знам ни дали на однесување личи веке! Идиот!

Патем синока супер си поминав после расправијата глеаш си денсав со друг...и сто пати подобро ми беше се дури не дојде ти и пак се зафркна...

Како да те искорнам од срцево? Како????

Zal mi e sto vcera ti kazav nekoi raboti, ama si gi zasluzi. Porasni malce veke ednas.
fw.gif

Дај ми знак и свое име би сменил и би се викал ТЕ САКАМ
За барем еднаш да те видам само да те слушнам
како ме довикуваш тиииииииииииии:smir:

Секогаш кога ќе го спомнат твоето име,насмевката сама ми се става на моето лице...знам знам..аман више од мене и моите глупости и моето покажување чувства...жал ми е...таква сум и крај...А не знам само зашто толку сакаш да си играш со мојот мозок. И такви игри играш кои што ме повредуваат, ме нервираат и ме вадат од кожа.Леле уф да можев од некаде да си купам храброст и да си ја убиев мојата срамежливост еднаш за секогаш.Знам дека да беше некоја на мое место,до сега ќе те фатеше 13 пати,ама не сум јас друга.Јас сум си јас...е сега не знам дали за жал или за среќа.

Твојата реакција беше премногу рамнодушна? Или пак не си ги изразуваш чувствата доволно или пак како што треба? Дали ме сакаш? Аман од толку прашања во главата ќе се изгубам веќе. :nesum:

Love isn't something you can give half-heartedly. You either love or you don't, there is no in between

Baby, baby I still believe
That love is all that ever was
And love is all that it ever will be
See but it's about honesty so
So let's not play the game
Let's not play the game

love ya ajde da ne si igrame igracki:)

ваљда сега дур мислам на тебе ти спиеш... многу ми недостигаш, едвај чекам да те видам, да те гушнам...те сакам бе пааа! :)

Во врска со цицките сакам да кажам дека...

Добро беше денес на рендом за цицка кога те фатив.
ag.gif
Тие мали моменти највеќе се важни во животот.
bk.gif

Многу ми беа интересни твоите погледи вечерва, а особено тој последниот...

сите мориња и океани на светов би биле премали за да ги соберат солзите кои ги имам...те молам не оди,не заминувај,ако одиш,не знам дали ќе те видам пак...те молам?!?!?!

Злато, згреши што не дојде вечерва! Беше топ, одамна не сум се смеела толку:) И да не мрчиш - едно пиво само испив! Иначе, многу те сакам, знаеш?:) ДОбра ноќ, убаво сонувај****

Ми недостигаш.Не можам да те извадам од глава ни на 5 секунди,полудев по тебе.Те сакам,ми требаш до мене,те посакувам.
Готова сум :retard
Знам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom