Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема зборови со кои би ја опишала среќата што ја чувствувам во моментов.Уште само малку и ќе бидам најсреќна.А ти си заслужен за тоа.:wub:

Оф топик- темава треба да ја преименувате во Болни од љубов

Ти благодарам за секој миг, за секој ден, и за се што имаме наше заедничко и за тие двете ѕверчиња за нив те сакам и почитувам највеќе и повеќе од се на светов:back:

Сакам да ти кажам една работа љубов моја...Те сакам.
Сеуште имаме сили љубов моја најслатка немој на целта да се предаваш,уште малце ке исплови сето тоа што го чекамe.Знам дека ни тоа нема да трае многу...но се надевам...
ах....Колку многу само е суров животов и зошто овака сурово не разделува судбината.Јас не се давам кралице моја...ке се борам со сите сили и со се што имам за да останеме заедно...иако нема воошто да биде лесно.
ТЕ САКА твоето смиле kiss:wub:

Когаа кее тај ден пак как ке те видам..! :( :( :(...

Доволно само од далеко да те видам :wub: :wub: :wub:..... :( :(

Па дојди во Скопје де... Ќе ме видиш и од блиску:)

Него, он топик -
-за тебе и место на живеење би сменил. Ал пасош не, океј? :pipi:

Допирот кој нежно го осеќам, кој полека на сон ми доаѓа,
во ноќ што сам ја поминувам, во кревет полн сеќавања.
Чуството на љубов, полека ме убива,
студот од ноќтта, на искреност ми мириса,
месечевата светлина, на тебе ме подсеќа,
а ветрот надвор шепоти, ме смирува.
Срце тешко бие и в гради олово демнее,
на моменти радост раѓа за повторно да овене,
нема среќа за мене и се што е мое,
лек за душава е само срцето твое.

Сабајле кој ме тераше да ти вртам бе леле, кој лош тајминг го имам значи...
Ама ако што се изнервирав, барем знам сеа не ти се јавувам..

Ајт.

Неможам да престанам да ја сакам....а неможам да ја вратам(значи колку сум глуп, зашто го направив тоа? ). Ај у курац све нека иде!:(:zid:

Не знам
Не знам
Не знам
Не знам
А ти?
Не?
Или да,ама глумиш дека не?
Или?
Како да разберам?
Или пак,нема што воопшто да се разбира?

Серпик и Мариче шмекање по пп или мсн..шега мала:)

На темава.. коа ќе ми се вратиш мило(ако ми се) ќе ти се качам ко циганче на цреша.

ЉУБОВТА Е НАЈУБАВОТО НЕШТО ШТО МОЖИ ДА МУ СЕ ДЕСИ НА СЕКОЈ ЧОВЕК ВО БИЛО КОЕ ВРЕМЕ ОД СВОЈОТ ЖИВОТ, ИАКО ПОНЕКОГАШ БОЛИ. НЕМА ЧОВЕК КОЈ НЕЉУБЕЛ, НИТИ ЗА ЉУБОВ СОЛЗИ НЕ ПРОЛЕАЛ!!!!!!!!!!! И ЗА КРАЈ ЉУБЕТЕ ЗА ДА БИДЕТЕ ЉУБЕНИ!!!!!!!!!!:back:

Ме заборави...ќе те заборавам....не ме сакаш веќе...и у мене еве готово,умира:toe:

сонце овие 2 дена без тебе ми се смрт!!!не можам повеќе да издржам, ќе побудалам:aaa: ...морам да те видам, мнооооооогу ми недостигаш и едвај чекам да те видам..шамарчињата те чекаат:hihi::samar: ама сепак ќе те изедам..те сакам најмногу:vljubena:

Епа види вака....се ми е интересно и убаво,се надевам вака ќе остане и се ќе се случи спонтано и најубаво каков што си и ти !!!!Стварно има нешто во тебе.....и немој случајно тоа мислење да го упропастиш,зошто барам некој како тебе што е опуштен и искрен!Не зборам пред време ништо ама пеперутки ми се вртат во стомак кога ке ми титнеш,пишеш или гушнеш.

п.с Ејјјјј погледни животот пред тебе ееееее и ееееееејј,луѓе лудуваат убави нешта се случуваат zaljubena:

абе, слушај, да не комплицирам, мило ми е шо те иам тука негде.
знаеш дека за секој твој успех највеќе би се израдувала ја.
знаеш дека за секоја твоја тага највеќе тагувам ја.
некогаш дури повеќе и од тебе, оти длабоко те чувствувам, понекогаш и подлабоко отколку што се чувствуваш сам, про'ртуам корења у твојата мила душичка.
Бакнежи, уживај во животот;).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom