Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Memory i LostGhost,несакам да звучам лошо,посакувам се да ви е идеално уште многу години.Но преку еден пост ве читам,да не треба да ја прекрстам темава во Memory & LostGhost:)
Значи озбилно,сигурно се слушате преку тел,мсн и сл.си гугуткате,но префрлете се и во другите теми постирајте,оставете ја оваа малку да одмори,не пишувајте по десет пати на ден.
Истото важи и за други парови на форумов кој ја силуваат темава.

И времето се расипа зашто нема да се видиме...
Те љубам миличко.:srce:

Подобро да не дојдеше вчера, да ги направеше тие глупости.Така сега мислам дека несакам да те погледнам ..

Нешто се побркува у мене. .. Неможам да одлучам дали е добро или лошо. .. и несакам да знам како ке заврши. ..

. .. поигрување. ..?

о? :lubov: :back:

вечер? дали? :@:

мис ја !

Премногу ми недостигашшшшш:cry: Te сакам ѕверче мое премногу те сакам:back:

Те молам злато, дојди денес, ненормално многу сакам да те видам. А за возврат ти ветувам дека викендов нема да одам дома и ќе го резервирам само за тебе да си се изнауживаме сега дур немам за учење. :)
Те љубам. :girlinlove:

мн те сакам....
понекогаш знае тоа и да боли...
но нема врска....
ќе помине...
извини
те сакам!

што се случува со мене?зарем е можно да се заљубувам?NOT!
сигурно халуцинирам нешто..

Ако ме прашаат у животов што највеќе МРАЗАМ,ќе го спомнам твоето е*ено име...
Ти не си свесен колкава омраза чувствувам во моментов...не си свесен...како можеше да испадеш толкав сељак...
Добро,бар сеа имам одговори на прашањата што ми се мотаа во глава 3 месеци.Ми стана све јасно...знам и зошто така се понашаше,а во мене,само пуста надеж.Љубовта што ја чувствував моментално е претворена во омраза.Сакам да ти кажам дека никад веќе нема да ме видиш...а,ако ме видиш,ќе се понашам исто како ништо да не се случило,исто како да не се знаеме...ќе те запамтам....

те мразам!!

Ти сакаше ваков однос, не јас. Се потрудив, до негде успевам, ама пак не ти чини.
Искрено, вака е многу поубо и ми е полесно на душата.
Мораш малце да помозгаш и да видиш дека не сум само јас крива, дека и ти носиш некаква кривица.
И ти реков милион пати, нејќам да одиш ама прај ти како шо мислиш.. Џабе е сега да се караме кога веќе си на чекор за да заминиш.

Ама знај, те сакам и ќе те чекам.

Ми треба љубов во моментов!!!Ама само во моментов хехехехе...

оооо....sweet irony....Да си гризнам од.... работава. ААААААааааааААаА.........

* можам да бидам твој херој

** едноставно треба да го отвориш срцето

*** и да дозволиш да се случи

П.С. понекогаш насмевките кажуваат мн, нешта :pipi:

Леееееее...сонооов...од кај па воа сеа??
А ти таму,не ми рипај многу...мислиш дека сакав да бидеме на ист факс...:nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom