Замисли си... Уште и уште се заљубувам во тебе. Најсакан си на цел свет.
И ти си ми се` за мене...
Сега сакам само да заспијам и утре кога ќе се разбудам да бидеш до мене...
Како само можеш да бидеш толку совршен...
We never sleep we're always holdin' hands
Kissin' for hours talkin' makin' plans
I feel like a better man
Just being in the same room
We never sleep there's just so much to do
Too much to say
Can't close my eyes when I'm with you
Insatiable the way I'm loving you
Turn the lights down low
Take it off
Let me show
My love for you
Insatiable
Turn me on
Never stop
Wanna taste every drop
My love for you
Insatiable
2003 година.Се чудам како лугето се сакаат толку многу на почетокот на врската а раскинуваат толку брзо..Јас тоа не можам.И ти исто.
2008 година.Се чудам како те сакам секој ден повеке од вчера а многу помалку од утре.И ти исто.А сме 5 години заедно.
П.С Вистинската љубов е онаа која со тек на време расте а не се гасне.Таа што пламнува веднаш,трае кратко и ја снемува.Ова е мојата приказна.Вистинита.Најубава.:wub:
Многу ми е тешко да се помирам со фактот дека ќе те видам дури во петок...
Колку ми беше убаво денес...домашна атмосфера знае да биде многу убава значи...
...и сеуште се вљубувам во тебе и се повеќе и повеќе те сакам...
Поручекта на момент си помислив дека има нешто мегу нас, ми сецна на моб првпат после два месеци. И се израдвав. Ама вечерва сум многу тажен. Милан изгуби...сите мои светови се срушени. И сватив дека има нешто поважно од тебе -фудбалот .
Ако можам да го запрам времето, тоа ќе биде тогаш кога ме гледаш, кога ми се смееш, кога ме галиш, кога ме бакнуваш, кога ме гушкаш... Сакам тие моменти да ми траат засекогаш.
сакам да ти кажам љубена моја дека многу те саками дека многу ми е криво за тоа што се случи вечерва...мислам дека нама потреба толку многу да се навредувас оти најверојатно поради некој причини се немаме убаво разбрано на мсн и нека иде по ѓаболите се...несакам само да ми се нервираш.Многу те саками навистина останав само да ти кажам дека те сакам и да ти посакам добра ноќ ништо фазла.Искрено и на почетокот кога се сложив за приказната сакав да се позафркавам но...ти почна озбилно и мене ми се допадна тоа.не ама навистина не мислев ништо лошо секако ќе ти се одплатев за тоа наредниот пат...Искрено од својата душа ако ја имам повеќе те молам да ми простиш за тоа ако ти мислиш дека сум те навредил...Те сакам
:kesa:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.