Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
'Cause everytime we touch, I get this feeling
And everytime we kiss, I swear I could fly
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last
Need you by my side
'Cause everytime we touch, I feel the static
And everytime we kiss, I reach for the sky
Can't you hear my heart beat so,
I can't let you go

Want you in my life
:back::back::back:

Ја сум ова што сум, поради тоа што сум тоа што не сум.

Изглеа ти уште не сФати што сум, па затоа ... [ зашто воопшто умарам на темава ? ] :toe:

пи.ес. reactive89 loves мешето на bebush ... :) :)

(=

Издаица - крастаица... хахахаха

Да бе да и што сеа... го сакам мешето... :vozbud:
---------------------------------------------------------------
ТЕ ОБОЖАВАМ!!! :back:

Имам толку многу да ти кажам ..толку многу што сакам да знаеш и секогаш на темава влегувам со цел да се отворам да кажам се` што мислам , ама кога треба да го пишам тоа..заборавам што сум сакала ..Секако нема да прочиташ ..т.е се договоривме нели ..еден ден.:) ..Сепак , само сакам да знаеш дека ТЕ САКАМ ..ама ептен многу ..дека ми недостигаш тоа да не зборуваме ..утре нема да те видам ,а за среда не е сигурно ..па не можаааааааааммм ..Да го е*ам школово , учењето и обрските ...Ај плсссссссссс да се видиме у среда пааа не можам да издржам...Сакам сега да заспијам и да спијам долго , долгоооо , зашто знам ќе те сонувам , барем така ќе бидам со тебе ...Ангелче си знаеш најубаво и Те Сакам најмногу !!!!... Знаеш , нели? ...Уште многу работи има што сакам да ти ги кажам ..ама ај за друг пат ..сега ми се спие ..следен пат кога ќе пишам , ќе го пишам секое деталче што го осеќам...Те Сакам и сега да спиеш најубаво на свет , и да знаеш дека мислам на тебе.

Фациче, ТЕ САКАМ НАЈ НАЈ НАЈ НАЈМНОГУ ПОВЕЌЕ ОД ТЕБЕ....денот ми е:vozbud:....:back::back:

UnholY:wub::wub::wub::wub::wub::wub:Black Rose

Почнав веќе да сонувам за слободен викенд и за тоа Сараево. Не е важно каде сме уствари, во право си. Ми требаш.

Срцус бе...дали си толку еластичен како шо велиш..????

знаш дека те мрзам нели? :) :vozbud::back:

Конечно....хехе. Убаво да спиеш.Ќе се видиме утре.
Добра ноќ.:back:

Те сакам :back: и да! (=

лето те љубам :vozbud:

a да, си ја сакам новата другарка : )

ТЕ ОБОЖАВААААААААААААААААААААААААААААААААААММММ...!!! Едвај чекам да те видам сеа... конечно... вечер... аххх... ФАЛАААА, ФАЛА ТИ!!! :back:

zdosadeno mi e..... sakam nesto da se smeni, zosto vaka pomisluvam samo deka gubam dragoceno vreme.

Срце вчера си нанкав во твоето креветче ама ми фалеше...:icon_frow

Дали знаш да те волим...да одузимаш ми дахххх...:)))

Без тебе се осеќам како риба со јака упала на шкрги... :guskanje:

Кога те фаќа нервоза,ме доведуваш до состојба да незнам што да направам или кажам,се е погрешно.Јас само ја сакам твојата насмевка и би направила и нешто невозможно.Не ми ја истурај мене нервозата,со ништо не сум ја заслужила:(

Фала ти сонце што си до мене кога ми е најтешко.

Фала ти за поддршката.

Фала ти што ме сакаш.

Фала ти за се, само за тебе гледам да оздравам што побрзо.

Те сакам повеќе од било што друго на овој бел свет. Те сакам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom