Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам да те видам, само уште еднаш, зошто ќе бидеш среќен во ова што следи, конечно го дочека, сакам твоите среќни очиња да ги видам.
Да го допрам врвот на твоите прсти како што ти го стори тоа толку дискретно.
Да те видам низ густиот постојан дим од цигари, да го вкусам заедно со тебе, ти да го испуштиш и да ти го украдам.
Да ги слушнам твоите тивки зборчиња кои толку гласно одекнуваат низ мојата глава, па создаваат болка.
Уште еднаш да ме прегрнеш толку искрено и силно.
Да се стуткаш до мене и да изгледаме толку слабичко и мизерно.
Само сакам да те чуствувам близу до мене, без разлика колку си далеку.

Сакам да те видам,да те почуствувам...
Нема да кажам ни збор само ќе уживам,сакам да ги гледам твоите прекрасни очи,сакам....

Знаеш што? Денес дури сфатив дека те сакааааааааам!
И немаше ни да сфатам ако судбината не наредеше пак да излезиме заедно. Е ај сеа...

пс.Не дека ќе прочиташ, ама ако прочиташ кажи :baeh:

Сакам да те масирам , бавно и нежно , да уживаш во секој момент :vozbud:

Незнам ни јас самата што да ти кажам. Многу добро знам што сакаме и двајцата, ама никако да бидне алтане мој ... Реагирај оти мене реакциите ми каснат, а тоа е зазната работа ! Можеби ќе се гледаме почесто, ај баш да видам дали ќе ја имам таа среќа.

Позади погледот мој, знај дека има многу поинакви мисли... Ми плачи срцево за да биди со тебе, ми плачи за се она што и го кажав неа, за она што реков дека сум искрена, а не бев воопшто, за она што те лажев тебе во очи,(али беше само за нејзино добро, и да, за да докажам ијас нешто, за кое можеби некои ќе имаат поинакво мислење за мене, но јебига) но знам сигурна сум дека и сам забележуваш дека е така. Ај сега, ќе те гледам секој ден барем!

По се изглеа беше само summer love.....

Kakov seljak si ti....uffff zosto nemozam da ti go kazam toa so go mislam....i zoso se prais ko nisto da ne prais i ko se da si e super...a ja te trpaaaaaaaaam!!!!ke vidis... :angry1: :sakas_ust :bip:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom