Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
I go crazy, crazy, baby, I go crazy
You turn it on - then you're gone
Yeah you drive me crazy, crazy
Crazy for you baby
What can I do, honey

CrazZzzZZZzzzzzy :vozbud:

I'm losing my mind
Girl, 'cause I'm goin' crazy

Milo Te sakam
Te ljubam
Te Amo
J te aime
Volim te

ti si moeto sonce i pricinata sto mojot zivot e najubavo
denes bese prekrasno i edvaj cekam pak vecer :wub: :wub:
Let me whisper in your ear Elisabeth :
I love u :wub:

И како само си можела да кажеш дека сум заборавила на тебе, а? Кучко една, не разбираш ли бре колку те сакам, толку многу, па дури и те пуштив да заминеш далеку. Ама тоа е нашиот сон, нели срцко, ете гледаш дека се оствари? Јас кога ти велев. Биди среќна таму, многу среќна за да можам дури до кај мене да почуствувам, па да бидам и јас. И да, те сакам, повеќе од сама себе.

а ти!... фала за сето тоа што ми го даваш, па и несвесно. Добивам се што ми треба од тебе, се‘. Затоа ти посакувам да бидеш среќен, а јас ќе бидам пристуна за тебе колку и да сум далеку. Тоа твое малечко срценце, полно со љубов, секогаш сум спремна да го држам кога ќе паѓа, не заборавај. ама види сега... :helou:

...ќе биде интересен периодов што следи...но незнам само зошто...

За тоа вчера... Не ме разочара до толку колку што изреагирав, само ми дојде малку без врска...
Во секој случај убаво што и сам си ја воочи грешката.
Секој ден се повеќе и повеќе ми се пикаш под кожа... :)
Те... :back:

Педер еден:) Сега ми текна мене ни остана уште да гледаме утакмица од А.Ц Милан да гледаме:):) Ти текнува ли?:pos:

Во врска со љубовта сакам да ти кажам...а бе ништо не сакам да ти кажам, се си знаеш шо ќе се замараме.:baeh:

Ја сум изгубен во универзумот.Немам поима за ништо.Веројатно и затоа фразата"неам поим"ми е омилена.Се наогам на крстопат.Ми треба само малку љубов за животот да ми тргне во вистинска насока.А љубовта ја нема.Каква штета.Ке си останам изгубен.
Everithing beautyfull dies:toe:

Арррг...Ти уживаш док ја патим!!!:pipi:
Не сум стрплив по природа...али ТЕБЕ ке те чекам
:wub::sport2:

Ми недостигаш. Ќе беше толку полесно да живееше овде :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom