Во што најчесто гледате додека...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување

Во што најчесто гледате додека одите по улица?

• во кондурите

Гласови: 6 1,4%
  • улицата

Гласови: 101 23,1%
  • туѓите погледи

Гласови: 36 8,2%
  • минувачите

Гласови: 177 40,4%
  • во небо

Гласови: 11 2,5%
  • по излози

Гласови: 50 11,4%
  • друго...(што?)

Гласови: 57 13,0%

• Вкупно гласачи
    438
Јас вообичаено си глеам по луге околу мене, ама некад знам да се занесам и тотално да се исклучам од околина. Физички сум присутен ама со психа ум на некое друго место.

За да погледнам на страна мора да се случува нешто многу интересно.Во минувачите гледам понекогаш,а најчесто гледам пред мене затоа што знам да се засопнам и да се залепам негде.Е тоа најчесто ми се случува.

Кога одам по улица ако сум сама одам многу брзо за да стигнам до саканото место зошто мрзам да сум сама.Не забележувам ништо и никој оклу мене...Ако одам по трговски,обавезно гледам по излози,влегувам по продавници,па излегувам и продолжувам...

Да ми го поставеше некој истово прашање, пред недела дена... ќе одговорев само улицата. Многу загубен поглед имам, т.е. имав. Неретко се случуваше да поминам покрај некој познаник а да не го видам, па лутења, препирки, важен сум се правел ова-она.

Сега само во минувачите, попрецизно во очите на минувачите. Интересно, гледаш нови лица, нови луѓе па насмевки. Се почесто ќе препознаваш лица. Интересно.
Има мал сајд ефект, може да има голема дупка на патот и да не ја видиш... али важно е да се дружиме.

Гледам што има пред мене да не има некоја отворена шахта и да пропаднам.:Гледам и во регистарските таблички на колите!!!Најчесто!!!:toe:

Гледам во улицата,фрлам поглед и на патиките:pipi: дали ми се средени или сум тргнала неисчистена!!!Ама кога размислувам најчесто гледам во улицата кога одам по неа...

минувачите и улицата ја гледам да не паднам некаде или да не се загледам у некоја зенкса :P

Чат пат ке погледнам како е средена улицата, да не паднам у некоа отворена шахта оти и тоа го има кај нас, минувачите ке ги погледнам, понекогаш има нешто за видување...:)

Во се`, освен улицата. Никогаш не го спуштам погледот, исправена до даска и носот во воздух. И после ваква, онаква... :icon_lol:

е ако го држиш носот премногу време горе високо после не им се лути на луѓето :)

si gledam po ulicata, si se vtrkam levo desno, si pamtam sitnici od tamu kaj so ke pominam, nekogas gledam po lugeto, ako mi se bendisva nekoe krpce obleka so go nosat, gledam koga ke pomine nekoja kola so ja sakam itn..... obozavam da pesacam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom