Во што најчесто гледате додека...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување

Во што најчесто гледате додека одите по улица?

• во кондурите

Гласови: 6 1,4%
  • улицата

Гласови: 101 23,1%
  • туѓите погледи

Гласови: 36 8,2%
  • минувачите

Гласови: 177 40,4%
  • во небо

Гласови: 11 2,5%
  • по излози

Гласови: 50 11,4%
  • друго...(што?)

Гласови: 57 13,0%

• Вкупно гласачи
    438
требало во анкетата можност за повеќе опции една не е доволна..иначе најчесто гледам 3-4 метра пред мене у патот, да не се сопнам, оти ко сум сам често размислувам и може да се занесам... :P зависи и од ситуацијата ако нема излог у близина тогај не гледам излози... :)

Gledam vo minuva4ite zaso ponekogas znaat i nekoj od minuva4ite da napraaat nekoja glupost :)

Po izlozi i slicno , obicno gledam da stignat tamu kade sto imam pojdeno

Во минувачите, да не видам некој познат. :)

Во минувачите, ги анализирам ама детално, и после се сопнуем. Се трудам да сменам работна политика и да гледам пред мене, а не секој втор ден да се пружам на улица:toe:

Зависи од ситуација.Претежно никаде не гледам.Не ме интересира...:kesa:

зависи од периодот во денот
насабајле коа одам на факултет не гледам ама баш у ништо пошто неможам око да одлепам макар уште 2 саати по будење:jaj:
на пладне и навечер гледам се жени по улица,излози,туѓи погледи се:pipi:

Во улицата и се на неа, излози, минувачи... се што ќе успее да ми одвлече внимание :)

зашо не знам ни ја ама ете така сум навикнат.....од мали нозе мајка ми кога ми викаше гледај каде одиш
и тоа ми останалоо:pos2:

epa jas se pulam vo 4up4injata ako ima, a ako nema ne se pulam vo nisto(mizam) :)

Обично сама ко ќе се движам меѓу народ, шо е прилично ретко, не ми е тука умот мислам на нешо, па бледо се глеам или во луѓено наоколу или надолу внимавам да не згазнам на некое меѓуциглено просторче..

У последно време не ни гледам си се смееам и си одам, си одам...... :pos: :pos: :pos:

гледам во се што е наброено...но највеќе во минувачите..
интересно ми е да ги гледам другите луѓе...
нивното однесување и се друго
а највеќе невниот стил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom