Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Sakam da si go isteram inatot, i da ne go upotrebuvam veke mojot humor sto znae da navredi i povredi.Preteruvam so zaebancii i nekogas ispaga dobro ama nekogas i so karaniciiiiii:kez:

nesto me fati mrza poslednive meseci,
i strasno me nervira sto nemozam nisto da zavrsam kako sto treba.. :toe:
sakam da se smenam na starata jas :nesum:

не ми се допаѓа тоа што многу лесно им простувам на некои што ме повредиле, понекогаш сум премногу страмежлива, то шо сум премногу затворена и емотивна

Сакам само да не сум толку добра спрема тој што заслужува и тој што НЕ заслужува, а воедно да не сум таков тежок емотивец ... :bilokojzbor3:

Mnogu im popustm na lugjevo be.Dobro e toa ali do nekoi granici.Ne treba da se dozvoli da si igraat so tebe ili da te iskoristuvaat.

тоа шо секогаш гледам да им одам по ќеф на другите,а не себеси...
радо би го растурила своето,ако притоа му помогнам некому..тоа е тоа што не чини! не смеам така..само се повредувам..
им обрнувам премногу внимание на непотребните работи!
премногу лесно простувам,и попуштам,едноставно неам живци да се убедувам со некого кога глеам дека не сака ни да го сослуша моето мислење...

Prvo so sum malku pesimist i mi e strav od bolesti takvi raboti, posle so sum naivna i na site dobro da napravam i posle ne mi se veruva koga ke mi vrne nekoj so loso, a i da so sum malku mrzliva, malku poveke, majka mi nonstop mi zbore za toa.

Знам некогаш да се заинатам гадно и тоа ми е голема мана ама работам на случајот :)

Naivnosta ja izleciv oddamna. I poradi toa stanav po laden prema lugeto. Porano se za sekogo mozese da dopre do men sega jok. Mozebi bi go smenil toa...ne biva pa i da si bezcustven jebi ga. I mnogu sum gord....lele preterano. Dupli lav...so da praam....e toa mi e nesto sto navistina sakam da go smenam, sum rabotel na slucajot, uste rabotam ama dzabe.

Подложноста на туѓи карактери и авторитети...тоа сакам да го сменам!

Кај мене би сакала да сменам тоа што околината многу лесно ми влијае на расположението и понекогаш се расправам со сите без причина :toe:

Многу сум срамежлив и многу го чепкам носов кога сум со друштво.

Prvo toa sto sum mnogu sramezliva, a potoa i toa sto ne mozam da im se nalutam na lugevo

Со тек на време учам да поправам или барем прикривам некои недостатоци во карактеров ми ама единствена работа што не можам да ја искоренам е мојата глупава затвореност и негативност кога нешто не ми е во ред,едноставно неподнослива сум!свесна сум за тоа ама не знам како да го сменам:toe:
А,да и да не се повлекувам во себе кога ќе наидам на малце поладен однос од луѓе што ми значат:icon_roll

не ми се допаѓа тоа што сум многу добра и на сите им простувам веднаш и им попуштам многу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom