Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
previse se mesam kaj so ne treba i trosam pari na kladilnica!!!

Не верувам дека постои личност која што не би сакала нешто да измени во својот карактер.Единствено самобендисаните тоа не го признаваат.

pfff pa ne bi pravela nekoja golema promena , osven toa sto se nerviram i za najmali sitnici ponekogas

сакам да имам малку повеќе храброст и да не бидам наивна во некои случаи... И да не ставам се на срце

Срамежливоста, добрината(ми смачи да бидам онаа добрата што попушта за се) и да не им верувам на сите за се и сешто.

Единствено кај себе би променила тоа што лесно се провоцирам, брзо избувнувам и се нервирам дури понекогаш и за ситници. :toe:

...da ne sum tolku iskrena...i da ne sum tolku propusliva....

ne bi sakala da sum tolku tvrdoglava,ako site vikat deka e belo jas sum ubedena deka e crno,i nekogas e tesko da se izleze so taa moja osobina.i ne bi sakala da se nerviram za sekoja sitnica

pa kaj mene ne mi se svigja toa sto sum lesno izbuvliva za gluposti ke se ispokaram i posle ke mi bide krivo:(

Не ми се допаѓа тоа што лесно знам да простам и да заборавам на луѓе кои што многу ме повредиле.

Силната верба во љубовта и во тоа дека постои принц на бел коњ...тоа сакам да го сменам...

Лејди Сатори напиша:
Силната верба во љубовта и во тоа дека постои принц на бел коњ...тоа сакам да го сменам...
Postoi samo vremeto ke si go kaze svoeto.

Многу гадно го доживувам ПМС-от.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom