Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Тешкиот и само времетрошачки инат и тврдата глава...
Премногу време трошење на размислување, наместо да го „онадам нештото“ (чао ма до тебе - се знаеш која си :icon_razz)
Тоа што си земам улога на мајка спрема сите.

Цел мој живот ме бираат други. Ако ми се допаѓаат тие врски:љубовни, пријателски не е битно, останувам во нив, ако не заминувам. Еднаш во животот сакам да имав моќ-сама да изберам.

Би си ја променила срамежливоста и би сакала да имам повеќе храброст,да направам неколку работи. Би си ја промениЛа преголемата тврдоглавост - бидејќи ако мислам за нешто дека е така како што јас сум го замислила, тогаш нема сила на светов која ќе ме натера да се премислам.
Можеби и попустливоста. Знам некогаш многу лесно да попуштам кога се работи за некои луѓе.

Едит - А да заборавив. Голема мрза сум. Додуша не цело време, ама некогаш ме мрзи од кревет да станам. И тоа не би било лошо да се промени.

Mislam deka ponekogas sum dvolicna i bi sakala toa da go smenam(izglea toa e zatoa sto vo horoskop sum bliznak).Isto bi sakala ponekogas da imam poveke harbrost za da napravam nesto cesto pati velam deka ke napram nesto i na kraj pak neam gz.

Не ми се допаѓа тоа што сум подлежна на влијанија и на авторитети. Ништо чудно еден ден да станам активист на секта. Не сум воопшто решителна ни за најмали работи. Неверојатна мрза сум, колку и да мрчат по дома залудно е. :)

Не ми се допаѓа тоа што сум подлежна на влијанија и на авторитети. Ништо чудно еден ден да станам активист на секта. Не сум воопшто решителна ни за најмали работи. Неверојатна мрза сум, колку и да мрчат по дома залудно е. :)

Lele zaboraiv da pisam ova istive raboti i za mene vazat....:helou:

Сакам да не се залетувам толку многу, кога станува збор за момчиња... Секогаш грешам тука. И не сакам да сум толкава мрза кога станува збор за училиште... Сакам 5ка математика...:cry:
BTW Многу сум импулсивна... Сакам да бидам посмирена и поодлучна...

Секогаш морам со последниот воз ја да одам, се шо праам се у последен момент ај има време ај ќе ме биде и на крај таратур :nerv: никако да се научам на време да си ги стасуам работите.........ае да и за се ме мрзи, ме мрзи шо постојам на некој начин и убаво е тоа :) ама па коа ќе си видам нешто така остаено недовршено за шо само оти ме мрзело.....

Epa bi smenil toa sto sum neresitelen , i toa sto sum premnogu dobar so lugeto i zaboraviv premnogu sum mrzliv ama ne sum ja kriv CRNOGORSKIOT GEN e kriv :)

Не е дека не ми се допаѓа карактерот, и на крај краева ако не си го сакам јас што да очекувам од другите?!

Не ми се допаѓаат одредени делови како на пример : се сочуствувам многу со другите, премногу сум тврдоглава, тврдам иако некогаш и грешам, и се сакам да биди по мое! Има и други работи али овие така поважни кои не би ги снемила, али би ги подобрила!

ponekogas gresam vo procenka i se zblizuvam so gresni luge a posle istite gi brisam od mojot zivot

ne ramisluvam dva pati pred da kazam neshto i mnogu brzo se nerviram

Што би сменил?Епа вака:да бидам малку по решителен,да бидам малку пореален спрема некои работи и луѓе да престанам да се успивам,да престанам да им верувам на сите и да престанам да јадам у 2-3 сабајле,гајдава ми порасна пак :tapp:

Да не правам исти грешки по повеќе пати, да не сум толку избувлив и да ја имам способноста да ставам луѓе на ignore.

A да, и ова:

Премногу време трошење на размислување, наместо да го „онадам нештото“

тоа што премногу сум тврдоглава и затворена...имам премногу недоверба во лугето(како резултат на лоши искуства) и оставам впречаток на ладна и индиферентна девојка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom