Rezime : NE NE BIVA ZA KURAC ! Niti vojni imavme , niti sankcii , 3 pati pomala sme teritorija i pak ne uspeavme nisto , mentalitetot lopovski , malodusnosta i sitnite celi, sindromot na ovci ne dovede do tuka i uopste ne me chudi ova so Hazarite da e 100 % tocno. Da se cenat Makedoncite da imaat stav i da ziveat SEGA a ne vo nekoi minata mozebi i ke bese nesto vaka... ideme u KURAC poleka no sigurno .... niedna zemja u svet ne bila 20 godini u TRANZICIJA , so sme nie retardirani ????
Ne mozam da pisam vise maka mi e idam da pijam kafe :kesa:
Немојте така бе луѓе.
Ова Влада е најдобра од сите претходни.
Море не.
Ова Влада е една од најдобрите.
Чекај малку???!!!
Ова влада вели дека е една од најдобрите....секој ден на ТВ.
Па зашто не би им верувал.
Барем работи нешто, не е као претходните.
Е сеа што работи.
Од кај да знам ја.
Висока политика е тоа.
Проста раја, никогаш нема да разбере.
Ете на пример Министерот за надворешни, наместо да се шета по Европа и да троши пари, он иде по селава Македонски за да ја долови политиката висока на земјоделците.
Па зошто и они да не бидат информирани што всушност работи владата, и која е нејзината висока политика во поглед на лобирањето во врска со името.
Е сеа...коа ќе ги прошета сите села низ Македонија, и коа ќе му објасни на народот како што е редот, можеби и ќе скокне до Берлин, Лондон, Париз или Брисел.
Здравје боже. Нема Македонија многу села.
Еве и вицепремиерот за евроинтеграции се фатил за работа.
Нема заебанција кај боце.
Ќе прави зграда за МАНУ во Охрида града.
Како не му е работата да прави згради ?
Е арно де...шо има врска.
Најбитно е дека човекот нешто работи.
На кој од претходните евроинтегративци му текна да напрај зграда?
На никој.
А тоа европјанчиштата ако не сакаат во унијата нивна, има да дојдат и да молат бе....курви едни вавилонски.
А на Миле му здодеа тука, па отиде Шевенинген за да го посети Јохана.
И шо ако е Министер за транспорт и врски.
Па му здосади на човекот тука.
Преку глава му се веќе тоа врските, а башка ќе истренира и малку дипломатија.
Ама прост народ...неможе да разбере дека целта на Никола е од секој Министер да направи универзален Министер.
Си има сон он.
Остајте го да работи.
И немој појќе муабети владата не работела, дрн дрн.
Убаво си работат они.
А што работат, и незнам точно.
Но најбитно и најважно е......дека нешто работат.
ОПСТАНОК:
-Странец,3000 евра плата,1000 троши за стан,1000 за храна и енергија а другите 1000 под разно,не ни знае каде “му одат“ па ги потрошил.
-Македонец,250 евра плата,150 троши за стан,150 троши за храна и енергија,оние 50 не ни знае од каде “му идат“ за да ги потроши.Тоа е Македонскиот феномен.:smir:
А "поволни" кредити со 10% камата.
А кредитни картички....за кои треба да си економист со докторат, па да израчунаш колку ти е каматата.