ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 39 18,8%
  • Не

Гласови: 140 67,3%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 29 13,9%

• Вкупно гласачи
    208
Во новиот објект, кој се наоѓа до Македонскиот народен театар и е дел од проектот „Скопје 2014“, ќе се сместат и Агенцијата за примена на јазикот што го зборуваат најмалку 20 процент од граѓаните, потоа Државниот инспекторат за примена на јазиците, Агенцијата за остварување на правата на заедниците, Дирекцијата за афирмација на културата на припадниците на заедниците, Дирекцијата за развој на образованието на јазиците на припадниците на заедниците и Албанскиот национален ансамбл.
Леле мајко мила. Бемти државата скапана. Имињава на агенцииве ко од некој стрип.

Поттик беше што веќе беше неподносливо една мала група криминалци да ја киднапираат државата и да прават што им е волја, да газат преку трупови и да уништуваат судбини.
I blagodarenie na tebe, edna grupa kriminalci ja zamenivte so pogolema so mnogu pobesramni proekti na unistuvanje sudbini.

Se nadevam iskreno, deka nikoj nikogas nema da te stavi nekoj shef vo menadzerska pozicija, ili pak deka nema da otvoris tvoja firma, za dobroto na lugeto sho ke bidat vraboteni kaj tebe.

Ne znaes da procenis nikakva situacija.
Mecka da trca nakaj tebe ti ke stois u mesto.

I blagodarenie na tebe, edna grupa kriminalci ja zamenivte so pogolema so mnogu pobesramni proekti na unistuvanje sudbini.

Se nadevam iskreno, deka nikoj nikogas nema da te stavi nekoj shef vo menadzerska pozicija, ili pak deka nema da otvoris tvoja firma, za dobroto na lugeto sho ke bidat vraboteni kaj tebe.

Ne znaes da procenis nikakva situacija.
Mecka da trca nakaj tebe ti ke stois u mesto.

Благодарение на мене? Wow, не знаев дека сум толку голем фактор во државата. А јас цело време си мислам дека сум анонимус. Кога тоа јас да сум бил фактор за менување цели влади. Фала срцка. Еве искрено. You made my day. ;)

Трк сега кај чичко Мицко во штаб да ти даде бонбонче. Слушам стигнале нови со чоколадо од Будимпешта.

Благодарение на мене? Wow, не знаев дека сум толку голем фактор во државата. А јас цело време си мислам дека сум анонимус. Кога тоа јас да сум бил фактор за менување цели влади. Фала срцка. Еве искрено. You made my day. ;)

Трк сега кај чичко Мицко во штаб да ти даде бонбонче. Слушам стигнале нови со чоколадо од Будимпешта.
Covek, nisto ne te pere, dzabe se trudis.
Sekogas ke bides budala oti si podpadnal pod masivno perenje mozok.

Covek, nisto ne te pere, dzabe se trudis.
Sekogas ke bides budala oti si podpadnal pod masivno perenje mozok.

Ако будала се станува со протести против луѓето кои со години ми ги уништуваа државата и градот и ми го малтретираа семејството, тогаш да, најголема будала сум и се гордеам со тоа.

Ти што вака нервозна? Те пукна постновогодишна депресија и носталгија по паторко?

Ако будала се станува со протести против луѓето кои со години ми ги уништуваа државата и градот и ми го малтретираа семејството, тогаш да, најголема будала сум и се гордеам со тоа.

Ти што вака нервозна? Те пукна постновогодишна депресија и носталгија по паторко?
Ne, budala se raga.
Treba da imas talent za nekoj da te vlece za nos i da te koristi.

https://republika.mk/vesti/makedoni...teni-odat-na-rabota-od-deneska-vo-nov-objekt/

Се си мислам дека Груевски кога ги проектирал и градел овие палати, не планирал вакви станари во нив, ептен мочање е ова врз неговата главна оставштина- Скопје 2014.
Грујо ви го направи Скопје најубав град на балканот. Со наши пари па да и шо.

Ne, budala se raga.
Treba da imas talent za nekoj da te vlece za nos i da te koristi.

Нема сигурно да се објаснувам на форум со небитна личност која не ме ни познава. Ако знаеш барем трошка од мојот живот и низ што се поминав лично и моето најблиско семејство во времето на твојот dear leader ќе ти биде многу повеќе од јасно зошто излегов на улица и би излегол уште сто пати.

Па сега ти види дали некој мене ме влечел за нос или тебе што веројатно десет години си верувала дека Александар ти е прадедо, Хунзите братучеди а ти потекнуваш од расата на Македоноидите.

Нема сигурно да се објаснувам на форум со небитна личност која не ме ни познава. Ако знаеш барем трошка од мојот живот и низ што се поминав лично и моето најблиско семејство во времето на твојот dear leader ќе ти биде многу повеќе од јасно зошто излегов на улица и би излегол уште сто пати.

Па сега ти види дали некој мене ме влечел за нос или тебе што веројатно десет години си верувала дека Александар ти е прадедо, Хунзите братучеди а ти потекнуваш од расата на Македоноидите.
Taka de, zatoa si budala oti si smotan.
Si go sredi zivotot, si gi namesti tvoite za sea nikoj da ne gi zadeva, pa koj gi vrti tie sega sho se maltretirani od vlasta. Za niv bi izlegol? Na forum ke pises da, ama u realnost tesko.
Dovolno mozam da zaklucam deka se sebicna alcna budala od samoto tvoe pisuvanje tuka.

Poarno da mi bide aleksandar dedo i hunzi da mi se bratucedi nego li da se rodam budala smotana.

Taka de, zatoa si budala oti si smotan.
Si go sredi zivotot, si gi namesti tvoite za sea nikoj da ne gi zadeva, pa koj gi vrti tie sega sho se maltretirani od vlasta. Za niv bi izlegol? Na forum ke pises da, ama u realnost tesko.
Dovolno mozam da zaklucam deka se sebicna alcna budala od samoto tvoe pisuvanje tuka.

Poarno da mi bide aleksandar dedo i hunzi da mi se bratucedi nego li da se rodam budala smotana.

Дали јас сум си го средил животот тебе сестро ич да не те интересира. И да сум го средил сигурно дека не ми помогнала партија за тоа. Барем сега никој не ми одмага за разлика од времето на твојот непрежален лидер. Се што сум постигнал е со мој труд и без да му наштетам на било кого.

Каде сум ги „наместил“ моите? Ако мислиш на моите родители, тие повеќе од 35 години ја работат истата работа, здравје така ќе биде до пензионирање.

На кои малтретирани од власта мислиш? Ако мислиш на Чавков, Нинџа, Јане Ченто и остала багра - не, никогаш не би излегол за нив. Ти ако многу цениш такви фаци, искрено ти пожелувам да ти се мотаат такви по дома.

За твоите братучеди не ти се мешам чим е така. Еве на наредната комитска вечер дај предлог да почнете да си организирате и антички вечери.

Mnogu e tesko da veruvanje deka rodena budala kako tebe e sposobna za ova. Ti nemas cuvstvo na "dobro za site", tuku samo "dobro za mene".

Гледаш како можеш да се изненадиш понекогаш. Верувала или не, постои живот надвор од партиските штабови.

За второто, како го процени ова? Еве за твоја информација пред 7-8 дена бев на протест против загадувањето на воздухот во мојот град. И ова е за мое добро? Само јас лично го дишам тој воздух? Или само владеењето на твојот пастир важи за добро за сите?

Nema jas sto da veruvam, jas ziveam takov zivot.
Ti si u zabluda deka zivees, a odis na politicki motivirani protesti od SDSM.

Мислиш на Пејпер Мил? Мотивиран од СДСМ? :facepalm: Дај информирај се малку, прочитај кои беа говорниците. Не верувај се што ќе ви кажат во штаб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom