ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 41 19,1%
  • Не

Гласови: 142 66,0%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 32 14,9%

• Вкупно гласачи
    215
Си еба мамата мицко, кој измислува допрва ќе видиме, јас не му верувам.

Грујо пичката не ќутеше. И него го донесоа истите. Им ветуваше дека ќе смени име, се посраа крадење со брачед му, ама ги влечеше за нос, и затоа го сменаа.

Затоа сега продава ќебапи на натпревари на Ференцварош побегуљата пичкетарина.... Исто крив како Заев е за се....
Како го донесоа, ајде објасни.. баш сакам да знам :icon_lol:

Љубчо Георгиевски напиша:
...Некој ми шара по мозокот, некој ми црта шаблони во него, ми наместија електрични чипови, во срцето за природна емоција, со дигитално управување.
Ми кажаа што треба, а што не треба,
Ми го покажаа вистинскиот пат и сега се движам по него.
Ми рекоа дека сум добар пион, ме погалија
и ми доделија диплома.
А јас сакав само да лижам пичка!
Влажна, розава, месеста пичка.
Ве молам,
оставете ме да ја долижам!

Не мора да ти се соџвака се бе датуме, прочепкај малку, интернетот е полн со интересни информации..

Еве ти за домашна, прочитај повеќе за Конрад Аденауер фондацијата, чиј пулен беше побегуљата...

Не баш напротив, сакам ти и членовите на дпне да се освестат и да не бидат како комуњарите да веруваат во божјата сила на лидерот, самите тврдите дека сте десничари, однесувајте се така кон својата партија, не се колнете во Мицко како на Тито, ако се спрема да направи глупост сите во Скопје.
Ако не се бориме ќе не газат.
А нели можат на нотар после да се откажат :icon_lol:

така им функционира пропагандата на левица и сдс. Ааа Мицко рече ќе го врати името, и не го врати. И они чекаат Вмро да ги стави бугарите у устав за да можат политички поени да добијат. Што мислам дека нема да се деси. Мицко многу пати спомна што не интересира за да го направиме тоа. Али од европјаните заинтересирани се да не докусурат национално. Така да не верувам дека ќе има било какви бугари.

така им функционира пропагандата на левица и сдс. Ааа Мицко рече ќе го врати името, и не го врати. И они чекаат Вмро да ги стави бугарите у устав за да можат политички поени да добијат. Што мислам дека нема да се деси. Мицко многу пати спомна што не интересира за да го направиме тоа. Али од европјаните заинтересирани се да не докусурат национално. Така да не верувам дека ќе има било какви бугари.

И заев така викаше, па продаде држава.

Ти може по дома да не му веруваш, он ако потпишал таму нешто, има да го исполни и оро да игра.

Како што заев и сдс пропаднаа како партија со продавање на Македонија, Вмро недај боже да направи таква глупости. Ако си ги погази зборовите и направи апла контра од тоа што се бунеле додека биле опозиција, Вмро ќе се распадне бетер од Сдс. И не ти е крива Левица што ве дупат дека сте мачиња, сами сте криви.

Еј, на митинг ви вика коалиционен партнер „зошто и Македонија да не биде 3та албанска држава“ и вие како ПИЧКИ ќутите пошто нели, коалиција сте.
И на Влен и на Дуи не смеете да им писнете, а имате тотална моќ, цела држава е ваша. Патриоти сте само во кафани и на Инстаграм. По уши ве маваат ако одите контра орките, макар и ве ебеле од позади.

Да не почнувам за други далавери со заташкување случаи исто како во време на Сдс.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Добро де брате океј е, самата инсталација на шлапаталото муртинско се знае зошто беше, само на глуп чоек не му беше јасно зошто иди тој на власт, за една употребна вредност, и политичка пензија.

Туку со овие што прајме? Што мислиш Фон Дер Лајен што му рече на Мицко вчера? На тет-а-тет средбата? Ако го виде премиерот наш после средбата беше како усран гулаб...Зошто? Што има ветено пред да го инсталираат на власт? И што треба да исполни? Или што ветил а не исполнил? Дај Боже да грешам.....
Тоа дали мене или тебе ни било јасно што следува со доаѓањето на власт на Заев, е веќе друг муабет. На секој со IQ 80+ му беше јасно. Инаку, тој конкретно никогаш не најавил промена на име, туку баш напротив отворено лажеше во секоја прилика.

Околу средбата на Мицкоски со Фон Дер Лајен, ништо ново, европсктие бирократи истото ни го кажуваат 30+ години уназад. Ставот на Мицкоски е јасен, повторен многу пати - не е проблем да се стават бугарите во Устав, но која е гаранцијата дека после нема да има други услови, нови уцени. Ќе ги ставиме, но ако тоа е последниот услов кој треба да го исполниме на патот кон ЕУ.

Како ќе испадне на крај, ќе видиме.

Секако дека ќе има бугари бе Рон, проблемот е што го имаме ние е што нема промени во протоколите, гаранции, историската комисија, но исто така е проблем и како ќе гласи преамбулата ако се внесат, историски оксиморон е, но и сега е, тоа што е напишано не оди со историјата на тие делови на народи(малцинства) набројани таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom