Влатко Лозановски

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Добар е Влатче, покрај Некст тајм, тој ми беше 2 фаворит за победа
сите песни му се убави, но сепак најубава ми е таа макфестовската- Времето да застане.
а за гласот не треба да се коментира, премногу потсеќа на Тоше, но не е тој крив за тоа, гласот е дарба од Бога

Ми се допаѓа како пее Влатко, и освен таа Макфестовската песна што победи, сите други му се убави.

Ми се допаѓаат сите негови песни досега..И мислам дека тој требаше да оди на евровизија...

Одлична му беше песнава од Скопски. ОК ми е Влатко.

супер е типот и бендот шо свири со него. се знае тетовски квалитет =)

Добар е Влатче, покрај Некст тајм, тој ми беше 2 фаворит за победа
сите песни му се убави, но сепак најубава ми е таа макфестовската- Времето да застане.
а за гласот не треба да се коментира, премногу потсеќа на Тоше, но не е тој крив за тоа, гласот е дарба од Бога

Jaс имам слушнато за онаа изрека. Талентот не е ништо без тренинг. Е сеа, коа тренирал Влатче кого го имал за урнек, тоа ....

Новата песна е многу убава
Од прво слушање ниедна негова песна не ми е ОК, али после неколку пат, ми стануваат доста пријатни за уво

Jaс имам слушнато за онаа изрека. Талентот не е ништо без тренинг. Е сеа, коа тренирал Влатче кого го имал за урнек, тоа ....

лесно е да си кажиш нешто а појма да немаш што си кажал
кога тренирал Влатче друго тренирал :helou:

Vlatce na pocetokot ne go obozavav nesto kojznae kolku, ali veke pocna da mi se sviga so pesnata Sonce ne me gree, a poslednata na evrovizija mu e vrv, Blisku do mene, na repeat mi e, preubava e, trebase on da odi, super e deckoto, pee fenomenalno, pocna veke da se opusta na scena, samo taka neka prodolzi so kvalitetni pesni i ke ima golem uspeh.

е тоа да, ама факт е дека 99% од нас Македонците израснавме пеејќи ги и слушајќи ги песните на Тоше,
еве конциденција што нивните гласови се навистина слични, но сигурна сум дека Влатко нема намера да "го замени или емитира" Тоше и се нервирам што луѓето одма му даваат таква тапија

Набројте ми 3 работи квалитетни кај влатко поврзани со музиката?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom