Влакнести или мазни?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Kakov go obozavate pubicniot mashki/zenski del?

• Celosno depliran

Гласови: 266 63,9%
  • Poludepiliran (triagolnice,isfarbano...)

Гласови: 104 25,0%
  • Ne depiliran

Гласови: 46 11,1%

• Вкупно гласачи
    416
сите цури се палат на роналдо или бекам - а роналдо кај има влакна хахах на нозете? или на рацете? на грбот??? на стомак???? хахахах нигде епа зашо се палат на нивните тела а ????? одма ласерска депилација уште коа ми искоци првото влакно на нозе и сеа неам гајле :baeh:

Како прво не се палат сите цури на Роналдо и на Бекам. :pov: Второ, машко во ред е да се грижи за себе, ама не сакам ни машко што ќе биде помазно од мене јеботе.

На гради ок, ама машко депилирано на нозе или раце ми е...:pov:

Како прво не се палат сите цури на Роналдо и на Бекам. :pov: Второ, машко во ред е да се грижи за себе, ама не сакам ни машко што ќе биде помазно од мене јеботе.

е добро де ако не е роналдо и бекам ондак е бред пит така епа сеа кај има он влакна а хахаххаха ама ок тое си е твое мислење али 90% од жените ми биди сигурна дека се палат а ако не и повеќе а и ти се палиш знам само сеа на тошо се правиш така ли е Crazy in Love:helou:

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
е добро де ако не е роналдо и бекам ондак е бред пит така епа сеа кај има он влакна а хахаххаха ама ок тое си е твое мислење али 90% од жените ми биди сигурна дека се палата ако не и повеќе а и ти се палиш знам само сеа на тошо се правиш :helou:

Аиии, на Tошо се правам а? А како можеш да збориш така кога не ме ни знаеш?
Убаво ти кажав, на гради да, ама не сакам бре машко со депилирани раце и нозе. Не сакам метросексуалци, што напна дека сите жени се палеле на мазни мажи? Теее, како да е мазноста па најбитна во една врска. Ако има се што е потребно, влакната се најмал проблем нема човек ни да ги приметува.
П.С. Иначе ни Бред Пит не е нешто посебно, само да ти кажам. :wink:

А и не моеш да збориш на што се палам јас кога немаш поима, нит ме знаеш и согласно тоа не можеш да збориш.

Аиии, на тошо се правам а? А како можеш да збориш така кога не ме ни знаеш?
Убаво ти кажав, на гради да, ама не сакам бре машко со депилирани раце и нозе. Не сакам метросексуалци, што напна дека сите жени се палеле на мазни мажи? Теее, како да е мазноста па најбитна во една врска. Ако има се што е потребно, влакната се најмал проблем нема човек ни да ги приметува.
П.С. Иначе ни Бред Пит не е нешто посебно, само да ти кажам. :wink:

А и не моеш да збориш на што се палам јас кога немаш поима, нит ме знаеш и согласно тоа не можеш да збориш.
ОК ок извини Crazy in Love само да ти кажам дека и мене веке дуго време ме напињаат баш девојчиња со роналдо бекам и тие фацки ко којзнае што и да се
П.С. не напнав ја туку таква е темата -влакнести или мазни
ППС а на кој се палиш вака од фацките може да знам а

Дали доколку ги исечеш влакната на нозе со машинка потоа ќе бидат погусти и побрзо ќе растат, или тоа се само заблуди?
И што е до мене несакам премногу влакна, сакам да се гледа телото, а не да биде прекриено целото како на мајмун, и остајте тоа мажи без влакна не се мажи, се знае se што е претерано нечини :nesum:

Дали доколку ги исечеш влакната на нозе со машинка потоа ќе бидат погусти и побрзо ќе растат, или тоа се само заблуди?
Da! So masinka ti e isto kako so bric, so tek na vreme zgusnuvaat i pobrzo rastat.

И што е до мене несакам премногу влакна, сакам да се гледа телото, а не да биде прекриено целото како на мајмун, и остајте тоа мажи без влакна не се мажи, се знае se што е претерано нечини :nesum:
Не бе мислам дека нема врска исто ке ти израснат као што ти биле претходно а косата коа ја шишаш побрзо ти расте и погуста ти е нема врска иста ти е така и тоа

ОК ок извини Crazy in Love само да ти кажам дека и мене веке дуго време ме напињаат баш девојчиња со роналдо бекам и тие фацки ко којзнае што и да се
П.С. не напнав ја туку таква е темата -влакнести или мазни
ППС а на кој се палиш вака од фацките може да знам а

Ја најде ти и споредбата со реалниот живот.

Жените се палат на слава,а не на депилирани мажи, мислиш Касано или Тевез помалце е*бат од Роналдо и Бекам?

:helou:

Комерцијала јоргун.

Треба да се знае што е маж, а што жена.

Ја најде ти и споредбата со реалниот живот.

Жените се палат на слава,а не на депилирани мажи, мислиш Касано или Тевез помалце е*бат од Роналдо и Бекам?

:helou:

Комерцијала јоргун.

Треба да се знае што е маж, а што жена.

па како, ама ја мислам дека највеќе е*е руни ахахах затоа сите жени се палат на него
ПС роналдо не му се фаќа на мал прст

мислам дека треба да биде полудепилиран.не сум се депилирал до сега но имам во план :smir:

иууууууу ..какви влакна ..депилиран дефинитивно :smir:

Се согласувам.
ОК е депилација на некои места,ама депилација на раце и нозе кај машко стварно нема потреба.
И од кај тоа дека сите се палат на Роналдо и Бекам:pos2:

Се депилирам преку ден. Лилааа.

Машко само под мишка и брада. Друго е геј. (освен за спортисти, раце; нозе.)
Женско цело мора, оfc.

Еdit: Нормално и меѓунози.

Тука те ценам бре wot.::)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom