Влакнести или мазни?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Kakov go obozavate pubicniot mashki/zenski del?

• Celosno depliran

Гласови: 266 63,9%
  • Poludepiliran (triagolnice,isfarbano...)

Гласови: 104 25,0%
  • Ne depiliran

Гласови: 46 11,1%

• Вкупно гласачи
    416
Влакна у регија на полов орган - заебано за орален секс.

Влакна под пазуви - лошо делуе естетски и ми асоцира на многу насобрани бактерии :(

Брада - ми ствара алергија.

Влакна кои од граден кош продолжуваат накај врат - Јети или човек дилема

Сегде останато може да си ги задржи влакната:pipi:

Лично, одржувам контролиран раст на обраснатост, не се депилирам во никој случај ама затоа имам машинче за косење кое врши одлична работа
40.gif

Сакам средени жени, влакната можам да ги толерирам до одреден степен, меѓутоа почитувам добро средена ***** :)

Иако слатки се “бебешки“ средени девојки, јас си преферирам зрели жени, не ми смета нивниот мирис ниту влакната.

Лично, одржувам контролиран раст на обраснатост, не се депилирам во никој случај ама затоа имам машинче за косење кое врши одлична работа
40.gif

Сакам средени жени, влакната можам да ги толерирам до одреден степен, меѓутоа почитувам добро средена ***** :)

Иако слатки се “бебешки“ средени девојки, јас си преферирам зрели жени, не ми смета нивниот мирис ниту влакната.
Волку зрели?
22414225.jpg

Мазно мазно :D Сакам ептен мазно доле и кај мене и кај женските мазни секаде, признавам само влакна на косата, мразам машки шо си депилираат нозе и раце изгледаат одвртно а мислат дека се нешто посебно :mad:
Еднаш неделно маам брич (освен на нозе и раце) по што не сум ептен мајмун немам многу за работа 2 мин ми одзема а после сум си на раат. :D :pos:

Во ред е машко да се депилира или бричи ако има премногу влакна, не делува баш убаво, посебно под кошула како излегуваат по врат или на грб. Али не е ок и скроз мазен да е.. На гради депилирам само преку лето и само коа треба да одам на одмор. Инаку вака со машинка на 3ка ги кратам. Пазуви ич нејќам кога машко бричи па му се подраснати, грдо е, сум пробал неколку пати, али подобро ми е кога таму ги кратам со машинка на 3ка-4ка и да ви кажам дека не е до влакната под пазуви него до човекот (дали мириса или не). Да не оговорам сеа луѓе што ги знам..Али иако таму не ги бричам, никад не сум бил со намалена хигиена. Сум приметил многу познати актери, пејачи светски, имаат под пазуви влакна, да не мирисаат и они? :) А за доле, бричам под пенисот све..а над него оставам кратки влакна, грдо ми е кога ептен е мазен (сум пробал и тоа 2-3 пати). Сакав да кажам влакната не се причината за хигиената и миризбата. И да се на нив се однесува 20%, другите 80% се до особата и колку води грижа за хигиената. А од естетска страна гледано, ок е да се има, али не премногу.

Мазни :D
Нејќам влакна, освен коса :P Не би терала никој да се депилира зашто знам колку боли, ама преферирам да нема влакна. Некогаш и машинка врши работа...

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
онака као у сред двор со машинката со продужен кабел оптегнат 3 метра ги стрижам офците (нозете) :pos:

Не ми стои да бидам мазен.Едино со машинка се кратам доле негде на 3-4,и под мишки бричот.Друго место не дирам,да требало ќе сум се родел жена.

Депилација боли, брич bitch :cool:

Мазно си е мазно, поише праи мерак :D не дека ќе ми смета да има некоја линија или елка за нова година меѓу нозе како изненаџење али не мн често, а за раце и нозе не депилирани кај девојка тоа неможам да го смислам :несвест: воопшто не е женствено, и изгледа ужасно. А за мене мавам брич еднаш неделно долу и под пазуви,на гради сум мазен , а раце и нозе фала богу не депилирам.

ПС. Ако има некоја девојка со не депилирани раце да ми каже ако може зашто не се депилира?

А зошто би ги депилирала освен ако не се премногу густи па на машко да личи,глупости.

Mrzam vlaknesti zenski.

Не ми стои да бидам мазен.Едино со машинка се кратам доле негде на 3-4,и под мишки бричот.Друго место не дирам,да требало ќе сум се родел жена.

Пошо ние без влакна се раѓаме :icon_lol:

Мазно си е мазно, поише праи мерак :D не дека ќе ми смета да има некоја линија или елка за нова година меѓу нозе како изненаџење али не мн често, а за раце и нозе не депилирани кај девојка тоа неможам да го смислам :несвест: воопшто не е женствено, и изгледа ужасно. А за мене мавам брич еднаш неделно долу и под пазуви,на гради сум мазен , а раце и нозе фала богу не депилирам.

ПС. Ако има некоја девојка со не депилирани раце да ми каже ако може зашто не се депилира?

Јас. Зашто е глупаво. Зашто еднаш кога ќе почнеш мораш секогаш зашто после се приметуваат повеќе и плус се осеќаат. Јас не сфаќам зашто некоја би почнала со депилирање на раце. Сфаќам дека некои девојки имаат погусти и поцрни влакна од други, ама најчесто тоа не е само на раце па се депилираат секаде, како и да е, тие се исклучоци и можам да сфатам... Ако е за бојата иначе има средства за да се обелат влакната, немора да се депилираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom