Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тоа ти е македончето, кога ја поместија старосната граница за увоз, не било тоа битно, битно било акцизата, сеа акцизата ја намалија на 0 или 50тина евра сега па и тоа не чинелоабе на овие македонциве се нешто не им е по кеиф.па добро бре луге јас незнам што сакате појше од ова ви намалија давачки сеа викате мн било а пред тоа поефтино да не беше,само за пример VW Golf IV 2.0 Sport Edition 5,500 EUR 2000 год 120 000 км еве го голфот толку е на мобиле.де и според каталог , е сеа друго е ако сакате да го соберете губрето од немачка тоа е друга работа да земете некој голф со вратена километража и триста други чуда,ТОЈ ШТО ВОЗЕЛ ПАК КЕ ВОЗИ ТОЈ ШТО ОДЕЛ ПЕШКИ ПАК КЕ ОДИ така да не се залетувајте дека има добар голф 4 за 2000 евра :salut:
Не го плаќаш ти тоа, тоа само го рачунаат во ДДВ.![]()
Компјутер за секое дете = Кола за секој човек.
Законов не е лош, не викам не, али од еколошки гледан аспект, што праиме? Сите се мачат да ја заштитат животната околина, ние со овакви коли уште толку ќе ја уништуваме.:smir:
Ние не ја загадуваме животната средина, не сум сигурен за податоков ама мислам дека америка троши гориво за еден ден колку македонија за една година па ти израчунај колку е тоа. А за законов сум скептик иако имам две југа од кој едно е за продавање мислам на топ средено југо кое се продаваше за 1300 е. Зборот ми е ако е на место законов одма ке увезам понова кола ама да не се изгорам ке почекам уште некое време. неколку луѓе што сакаа да земат кола до кај 1300 е се зафркнаа замаа коли од 300 евра почнаа по шалтери да одат и сеа не им стасуваат пари. Ако е законов како што кажуваат одма југото го давам за 300 е и око нема да ми трепне ама според мене нема да се најде кола за тие пари колку што се нуди добро средено југо :smir:
Подобро тоа него г**на од Бугарија.head напиша:Еве јас само заради еколошкиот аспект решив да не купувам половно возило кое многу ќе загадува и ќе продолжам да си го возам моето Југо Корал 55 од 90 година :pos2:
најдобро е сите да си купиме нови коли и така најмалку ке се загадува околината нели ? ама бидејки ние немаме пари за нови поарно еуро1 стари десетина години отколку југовци 20 години стариКомпјутер за секое дете = Кола за секој човек.
Законов не е лош, не викам не, али од еколошки гледан аспект, што праиме? Сите се мачат да ја заштитат животната околина, ние со овакви коли уште толку ќе ја уништуваме.:smir: