Владава премногу се саморекламира?! СДСМ љути.

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Ma samo SDSM li se ljuti?Ljuti sme site gragani na Republika Makedonija,zosto se trosat nasite pari koi ,veke ne se znae kako ke ni gi zemaat za vakvi destruktivni celi.

Ma samo SDSM li se ljuti?Ljuti sme site gragani na Republika Makedonija,zosto se trosat nasite pari koi ,veke ne se znae kako ke ni gi zemaat za vakvi destruktivni celi.
Само што воведоа цел куп закони со кои ќе те дерат или наместо пари ќе работиш општествено корисна работа во превод робовладетелство.

Гвујо :aplauz:Гвујо :aplauz:Гвујо :aplauz:Гвујо :aplauz:Гвујо :aplauz:

Поарно е сеа ?
Па во тоа е и финтата на темава. За "семоќниот" нема ништо посвето од неговиот фамозен рејтинг. Дури и Македонија му е на второ место.
Мислиш на 24/7 или на Ти си Македонија.
А ти демек ти си репер за неутралност. Абе иди бегај.
На СДСМ му треба човек кој на предвремените парламентарни 2010/2011 ќе се спротистави на овој идиотизам кој владее денес.

1.makedonija:olee:makedonija vaka e naj arno...ama kako za kogo

2.mozes da kitis do utre...tipot si ja znae rabotata kako i da e ,so reklami,so nasi pari,so site negovi mani pobeduva odkako e na kormiloto na vmro...glavnata cel,ti teknuva

3.neutralnosta e relativna rabota

4.opa....vizija,cekaj be drugar poleka se otkazavte li od izborive na prolet....
vo vrska so covekot,nemoj da mi kazes deka mislis na branko...cel muabet ti paga vo voda

Ете се демаскира шупакот.
Уба ми била првичната проценка дека е таков, иако отпрвин се обиде да глуми невиност и лудило.

Да живее сељачкото крило на ДПМНЕ!!!!!!!:vozbud:

Фурај филм дека само ти и таквите како тебе сте избрани да бидете Македонија.
Бате тоа имбицилите ...те.

П.С.
Само колку да знаеш, пробиена ти е мисијата, исто како сценариото за пастирот на Томиќ.

Одлична проценка.
Ѓубре комуњарско. Никогаш не се маскирам зборам тоа што мислам.Само зависи во кој дел од денот.

А за вас комуњарите мислите ми се многу лоши.
Море вие сте паразити (или како што видов на еден наш форум)комуњар е еден вид на МИМИКРИЈА или по мое кажано извртоперено нешто од основното ама гледам дека овие како реален немаат ни о од основното све е извртоперено.

Одлична проценка.
Ѓубре комуњарско. Никогаш не се маскирам зборам тоа што мислам.Само зависи во кој дел од денот.

Море вие сте паразити (или како што видов на еден наш форум)комуњар е еден вид на МИМИКРИЈА или по мое кажано извртоперено нешто од основното ама гледам дека овие како реален немаат ни о од основното све е извртоперено.
чекај е тебе те чекав како налутен да не кажам гневен граѓанин да ти поставам неколку прашања:
Комуњари велиш ај малце да се потсетиме за тоа што сториле:
Ни ја ослободија државата,ни помогнаа тие комуњари македонија да ја направиме од заостаната до добро уредена држава?
Тие комуњари не натераа да се описмениме не потикнуваа да се образоваме ?Или тоа си го заборавил.

И кога сме веќе до системите и политичките уредувања не постои совршен систем и уредување направен од човек,и во секој систем и уредување има некоја група на луѓе кои се жртви само прашање колку. затоа преболете го комунизмот и фатете се за работа!

Да продолжиме зошто го затворивте студентското радио,студентскиот весник,зошто се укинати слободните говори на Ораторските вечери?Случајно да не се плашите од слободата на говорот?
немој да ми кажеш немаме пари кога имаме најголем досега буџет.

Кај ви е љубчо или за него треба да ве потсеќам или треба да ве потсетам дека во таа влада беше и Гвујо.Викате дека сите се предавници и сдсмовци кои зборат дека груевски е нацист а 2001 што беше тоа?
Сите знаевме дека тоа можеше да се избегне зошто не го направија тоа ?
ајде вмровци да ве чујам!

Само што воведоа цел куп закони со кои ќе те дерат или наместо пари ќе работиш општествено корисна работа во превод робовладетелство.

Imevo (marsovka)da si go izbirala nemalo podobro da pogodis.Ti prilega vo sekoj pogled.Ako ti ne svajcas deka toa se reformite za koi SDSM nemase madina da gi sprovede toa e tvoj problem.Za SDSM reformite bea da se iskrade narodecot i da se ponizi do taa mera da se dovede na prosjacki stap.Taka polesno se vladee.Da MARSOVKE toa se tie reformi koi EU so sekoja poseta ne opomenuvase.Toa treba da go svatite a ne SUDSTVOTO DA SE RASPUSTELO.

чекај е тебе те чекав како налутен да не кажам гневен граѓанин да ти поставам неколку прашања:
Ни ја ослободија државата,ни помогнаа тие комуњари македонија да ја направиме од заостаната до добро уредена држава?
Тие комуњари не натераа да се описмениме не потикнуваа да се образоваме ?Или тоа си го заборавил.

И кога сме веќе до системите и политичките уредувања не постои совршен систем и уредување направен од човек,и во секој систем и уредување има некоја група на луѓе кои се жртви само прашање колку. затоа преболете го комунизмот и фатете се за работа!

Да продолжиме зошто го затворивте студентското радио,студентскиот весник,зошто се укинати слободните говори на Ораторските вечери?Случајно да не се плашите од слободата на говорот?

Кај ви е љубчо или за него треба да ве потсеќам или треба да ве потсетам дека во таа влада беше и Гвујо.Викате дека сите се предавници и сдсмовци кои зборат дека груевски е нацист а 2001 што беше тоа?

u redu e. se e tocno. da. na mars! aj sega u tanjir i nazad! :tapp: :tv:

Одлична проценка.

Стегни се сељо.
Можеш ти и подобро.
Извади си го твојот гнев од дното на душата спрема се' што не е дпмнеовско.

Али кажи дека сум цар во демаскирање та такви прикриени шупци ко тебе.
Доволен беше само еден пост за да на дело го покажеш твојот примитивизам.
И после патриот бил он, Македонија бил он.
Шупак си бе бате и ништо повеќе.
И тоа искомплексиран и до даска демаскиран :)

Освен шупак, некаде прочитав и дека работиш во сферата на образованието.
Ццц....
Недај боже такви имбицили да ми ги воспитуваат децата.
Се надевам дека во иднина за работа во образовниот систем, задолжително ќе воведат психо тестови на секои две три години.

Imevo (marsovka)da si go izbirala nemalo podobro da pogodis.Ti prilega vo sekoj pogled.Ako ti ne svajcas deka toa se reformite za koi SDSM nemase madina da gi sprovede toa e tvoj problem.Za SDSM reformite bea da se iskrade narodecot i da se ponizi do taa mera da se dovede na prosjacki stap.Taka polesno se vladee.Da MARSOVKE toa se tie reformi koi EU so sekoja poseta ne opomenuvase.Toa treba da go svatite a ne SUDSTVOTO DA SE RASPUSTELO.
Реформи какви со тоа што се ставаат дракоски казни за да се напуни буџетот?
Или реформи со тоа што се казнува со парична казна ако некој фрли ѓубре и потоа се оди во некои села каде нема место за фрлање ѓубре одредено ни депонија според стандардите и таму се казнуваат полуписмени селани и роми?
за тебе тоа е реформа?
или сеа сакаш да почнам за дуплото дерење кое го направија со откупот на дворни места?

u redu e. se e tocno. da. na mars! aj sega u tanjir i nazad! :tapp: :tv:
во ред е
немаш одговор и тоа е за луѓе
следен?

E ova e vasata glupost.Od kogo ne oslobodivte ziti se?I koja drzava ja napravija uredna?I so sto na potiknaja da se obrazovame.Daj molimte ako ne bea SDSM ce ostanevme nepismeni za grevota.Fakt e medzutoa sto od 1990 g. do 1998 vladeese SDSM.Najgolemite aramiluci i kriminal se napraveni vo toa vreme.Fabrikite ni ostanaja prazni a sega i drvja pocnaa da rastat vo halite.Se napravi najgnasnoto nesto sto nekoj moze da mu go napravi na svojot narod.Toa go napravija nekolku rasipani dusi organizirani vo SDSM koi gi zedoja site direktori na najgolemite zdravi kompanii vo Makedonija i gi privatiziraja na krimi nacin.I sega e vidlivo(za zal samo vie ne mozete da go vidite) koga pocnaja iskradenite pari da se pojavuvaat vo privatni pomali i sredni fabriki deka sopstvenicite na tie pogoni se segasni ili bivsi SDSMovci.Gorda si na nesto od sto treba da se stramis/.

E ova e vasata glupost.Od kogo ne oslobodivte ziti se?I koja drzava ja napravija uredna?I so sto na potiknaja da se obrazovame.Daj molimte ako ne bea SDSM ce ostanevme nepismeni za grevota.Fakt e medzutoa sto od 1990 g. do 1998 vladeese SDSM.Najgolemite aramiluci i kriminal se napraveni vo toa vreme.Fabrikite ni ostanaja prazni a sega i drvja pocnaa da rastat vo halite.Se napravi najgnasnoto nesto sto nekoj moze da mu go napravi na svojot narod.Toa go napravija nekolku rasipani dusi organizirani vo SDSM koi gi zedoja site direktori na najgolemite zdravi kompanii vo Makedonija i gi privatiziraja na krimi nacin.I sega e vidlivo(za zal samo vie ne mozete da go vidite) koga pocnaja iskradenite pari da se pojavuvaat vo privatni pomali i sredni fabriki deka sopstvenicite na tie pogoni se segasni ili bivsi SDSMovci.Gorda si na nesto od sto treba da se stramis/.
Цело време зборите против комунизмот
биди малце благодарен барем твоите во тој комунизам се описмениле или ја грешам се е тоа измислица од сдсм
И тие комунисти после втората светска војна изградиле многу повеќе од бране и гвујо(и не сум комунист)
Или ја сум помешала термини тука?

Реформи какви со тоа што се ставаат дракоски казни за да се напуни буџетот?
Или реформи со тоа што се казнува со парична казна ако некој фрли ѓубре и потоа се оди во некои села каде нема место за фрлање ѓубре одредено ни депонија според стандардите и таму се казнуваат полуписмени селани и роми?
за тебе тоа е реформа?
или сеа сакаш да почнам за дуплото дерење кое го направија со откупот на дворни места?

во ред е
немаш одговор и тоа е за луѓе
следен?

Ako si go stavila psevdonimot marsovka nemoj da se ponasas taka.Daj izlezi od mestoto vo koe zivees i se ce ti stani jasno.Sekoj izlez od makedonskite gradovi e pretvoren vo golemi deponii kade se frla se i sesto . Kaznite gi ima sekade.Danocite mora da se zbiraat.Nekade napisav deka vo Amerika postoi edna izreka "mora da se umre i da se plati danok".Eve sega neka se promeni vlasta tie sto ce dojdat istoto ce go prodolzat.Znaci na se ima kraj pa duri i na aramilacite.Jas znam deka site kradat i toa sekade go ima ama koga e vo prasanje SDSM ovie od VMRO mozat samo voda da im nosat.Abe KOZA NOSTRA sto da ti kazuvam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom