Високи потпетици или нешто полежерно?

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
...Скоро свите сакаат штикла.Мислим и мене ми се допаѓаат, ама се уште не можам да се замислам на нив:toe: Има време.Инаку сакам СТАРКЕ; СТАРКЕ И САМО СТАРКЕ!!! ги обожавам.Сеа кога е вака ладно, влажно и снешно време носам чизми ама кога ќе затопли малце ма јас не ги соблакам старкете!!Едноставно ги обожавам!!!

За на школо носам само патики и балетанки а за излевање навечер ОБОЖАВАМ ВИСОКИ ПОТПЕТИЦИ т.е ШТИКЛИ:pipi::pipi::pipi:

Старка бре! Исклучиво,штикла само за изванредни прилики. Како свадба на пример. Убаво ми е и на високо ама не се чувствувам своја и затоа ретко и носам.
Балетанчиња сакам,чизми обожавам али ниски може и спортски и елегантни.
Сепак првиот збор ми е прв избор. Совршено прилегаат на секоја комбинација која ми е по ќеф.

На што сте навикнати и што сакате повеќе да носите,високи потпетици или нешто полежерно и покомотно за ногата.Јас сакам САМО високи потпетици,веќе толку сум навикната што не ми претставува никаков проблем кога ги носам(секако носам и патики ако е потребно,но најчесто сум НА ВИСОКО :kesa: )

n51605440066_2434011_3766.jpg

n51605440066_2121963_3627.jpg

n51605440066_2122256_717.jpg
Уфффф ми се стешки:nesvest:како пред последните имам исти:kesa:.
Инаку навикната сум на штикли и тоа на високи потпетици со голема плута и не ми е проблем да ги носам цело време,но сепак на школо и преку ден носам патики. :)

Мартинки обожавам да носам, и патики нормално. А обожавам штикли, али исклучиво за вечерни излегувања, денски нема шанси!

ИИИИИ......
Ете зашто не сакам да гледам облека и чевли на интернет.
И каде да најдам сега вакви?? :jaj:

Туку... сепак лежерна рамна чевла/патика си е кралица. За секоја пригода, во секаков фазон, елегантен или спортски.
Штиклите се принцези, наредени на посебно масиче, и облечени за посебни прилики:)

Sakam stikli, no nekako sekogas bi oblekla nesto polezerno, na primer converse startki (gi obozavam), no se zavisi od toa kade ke odam..nemozi sea na svadba u paticinja da otidam ili sl.

Повеќе сакам ниско, патика или балетанки, со високи потпетици не се чуствувам удобно :toe: високи за излегување навечер може :smir:

ИИИИИ......
Ете зашто не сакам да гледам облека и чевли на интернет.
И каде да најдам сега вакви?? :jaj:

Туку... сепак лежерна рамна чевла/патика си е кралица. За секоја пригода, во секаков фазон, елегантен или спортски.
Штиклите се принцези, наредени на посебно масиче, и облечени за посебни прилики:)

Во Њујорк гарант ќе ги најдеш...кај нас само некоја бледа копија... :( башка овие јас што ги имам приложено се само од дизајнериве така да може само да си ги гледаме и да си воздивнуваме :wub: :smir:

Еве нешто за обожавателките на СТАРКИ :wink:

n1065258801_30277992_2629.jpg

Во Њујорк гарант ќе ги најдеш...кај нас само некоја бледа копија... :( башка овие јас што ги имам приложено се само од дизајнериве така да може само да си ги гледаме и да си воздивнуваме :wub: :smir:

Еве нешто за обожавателките на СТАРКИ :wink:

n1065258801_30277992_2629.jpg

Gi ima nekade voopsto? posto jas i od amerika poracav da mi donesat no ne nasle.CUDnO

Nosam startki kako po obicaj , stikli gledam poniski da se oti na visoko epten visoka izgledam zosto i taka si imam visina nekade od 180

Порано не можев да се замислам на високи потпетици, стално бев на ниски особено парики ги ОБОЖАВАМ. А сега носам и штикли ( поќе во зима) обично за вечерни излегувања, а денски ПАТИКИ.:pipi:

Gi ima nekade voopsto? posto jas i od amerika poracav da mi donesat no ne nasle.CUDnO

Nosam startki kako po obicaj , stikli gledam poniski da se oti na visoko epten visoka izgledam zosto i taka si imam visina nekade od 180

Пак значи ќе кажам кај нас ги нема тоа со гаранција е сега за на друго место незнам стварно (поточно за сликава анонимус е така да.... ) :smir:

Обожавам потпетици али не носам толку често пошто условите не ми дозволуваат додека до отидам до некаде со потпетици има стопати да ги заглавам во тие улицишта со коцки.А иначе во школо само патики и чизми ниски а онака преку ден кога излегувам понекогаш носам и балетанки.али ипак најдобро се осекам на потетици:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom