Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Фацата на Ава кога Кристина и ги собра парите :pos: Готово беше да се расплаче.
И кој и кур бизнис на моржот Мартина? Зошто Маја Лена ги земала палачинките, скока се лигави. Грозно суштество. Затоа што си плати и си ги зеде, а она зошто зеде два сендвичи, пиво и кикиритки?
Многу ми е одвратна. Ава барем смешна е, оваа е одвратна, грозна и лицемерна, во пакет со другарка и Кристина. Уште од почеток ја прочитав со Миа кога се спречкаа, по фацата ја прочитав дека е тиќе лицемерно!
Јелена па кое просеравање го удира, тоа е страшно. Денес за Алекс се изнајаде трици, до вчера велеше ако влезе во финале за неа ќе гласам :facepalm: Сега како демек е многу загрижена за Огњен, кој како стигнува кај исфрлените, таа му се става и му ломоти за сите. Многу погрешно ја проценив, многу е јака на зборови, а на дела ја нема никаде. Незнам што мисли, дека не го гледаме ли ние тоа просеравање на секое за секого?

^
Абе па Себастијан еден интересен што е седи... Добар е во борбите ама многу е досаден. :)
И е многу љубоморен што Алекс има голема шанса да влезе во финале,на никој не им е драго али на Себастијан ептен,ко да му е она крива што го победила во двете борби,се борела и победила и тоа сама без ничија помош, и она што е најважно,она влезе ноншалантно во првата борба без некое форсирање за победа што на крај се покажа како психички најјака и успеа да издржи,мислам дека Себастијан од преголема желба да ја победи Алекс изгуби и во малата борба.А Мартина е најзлобната и напокварена личност од цел survivor,она намести да излезе Огњен и ги излажа Кристина и Маја Лена,како Огњен бил против нив,зашто кога играа рагби Огњен во еден момент ја удри Мартина,оваа му се освети. А Јелена е за психијатар,која ретардирана будала,просто не можам да поверувам колку е негативна жената,просто нејзе се и смета ко никој не бил за сарвајвал само она била,па ова е игра и кој добро игра и со малку среќа,може доро да одигра,замилете Ава 100пати подобро одигра од Јелена,кукакаше,молеше,плачеше,переше,вака онака догура многу далеку.А да Јелена као сега многу е загрижена за Огњен а како зборуваше претоа за него,она влезе у филм дека Никола испаѓа и тоа и удри у глава,а што ќе се случи кога ќе сфати како Жаре ја заебал,просто едвај чекам да и ја видам фацата.
А за Кристина во Нови Сад се вели кога некој бил таму го прашуваат: је си био у Нови Сад је си јебо сестре Беквалац,ако ниси онда ни си био у Нови Сад.

Шо се исподеси сношти? По читањевo овде изгледа лицитација имало нешто а?

Шо се исподеси сношти? По читањевo овде изгледа лицитација имало нешто а?
Лицитација имаше, Алекс доби предност за вечерашната борба, Себастијан ќе оди по тајниот имунитет, лицимерната Мартина цело време јадеше а патетичната Кристина цела епизода исушташе крокодилски солзи бидејки доби писмо од дома.

Епизодата вчера, неги гаси свејќите.... што не ги испратат бе дома, чим толку копнеат и липаат, ајт у пм, нели знаеа кај идат, нема луксузи педикири маникири, масажи, преживеан или никој не им го преведе Срвајвр зборот пред да идат, ја разбирам дека се носталгични, ама па добро не се две години 20 дена се, до толку лупање од земја...
Ава треба оскар да и дадат за бисери на векот, ноу комент фрдр.

И кој и кур бизнис на моржот Мартина? Зошто Маја Лена ги земала палачинките, скока се лигави. Грозно суштество. Затоа што си плати и си ги зеде, а она зошто зеде два сендвичи, пиво и кикиритки?
Многу ми е одвратна. Ава барем смешна е, оваа е одвратна, грозна и лицемерна, во пакет со другарка и Кристина. Уште од почеток ја прочитав со Миа кога се спречкаа, по фацата ја прочитав дека е тиќе лицемерно!
Лелее значи колку е одвратна Кристина уфф неможам да ја смислам, вчера со Мартина ја оговараа Маја Лена затоа што ги земала палачинките, била најмлада и дебелка, као демек не требала да ги земе?! Лелее колку се покварении, па што има врска тоа што Маја Лена е најмлада, ако е најмлада не треба да јаде палачинки и не треба да лицитира?? хаха :facepalm: Кристина може да се лигави по писмо од дома како другите да немаат фамилија, деца, родители и тн. а Мартина која исто така е дебела може да лицитира и зима колку сака, а другите немаат право као демек?!

Дајте видео од вчерашната епизода.. Кај мене беше закочена Сител и ништо не видов.. Поздрав!

Да не знае некој кога е финалето .. иам кладба удрено па ме копка :):)
однапред благодарам :)

Лелее значи колку е одвратна Кристина уфф неможам да ја смислам, вчера со Мартина ја оговараа Маја Лена затоа што ги земала палачинките, била најмлада и дебелка, као демек не требала да ги земе?! Лелее колку се покварении, па што има врска тоа што Маја Лена е најмлада, ако е најмлада не треба да јаде палачинки и не треба да лицитира?? хаха :facepalm: Кристина може да се лигави по писмо од дома како другите да немаат фамилија, деца, родители и тн. а Мартина која исто така е дебела може да лицитира и зима колку сака, а другите немаат право као демек?!
:facepalm: Добро тоа животното уште има лице да кажи нешто? Таа се изнајаде како Свиња, прво седнвич, па малку и беше и кикиритки и пиво, па на крај и капење.. Се да и ебам нејзино. Да не сакеше и палачинките нејзе да и ги остават? Гнаса

Среќа вчера што не сум гледал, Кристина и Мартина не можам да ги поднесам.

Овој Жаре е луд ама дубара и мести на Јелена.:pos:

Ава со имунитет.. :D.. Повеќе шанси има Ливерпул да освои ЛШ догодина отколку Ава да испадне од Срвајвер :pos:.. Алекс пак имаше огромна шанса и не ја искористи.. Сега Милан ми изгледа најугрозен...

Ава со имунитет.. :D.. Повеќе шанси има Ливерпул да освои ЛШ догодина отколку Ава да испадне од Срвајвер :pos:.. Алекс пак имаше огромна шанса и не ја искористи.. Сега Милан ми изгледа најугрозен...
Dafuq ? :eek:

Не знам како ќе направат машкиве сега да го заштитат Милан, а ако Ава (пошто памтам рече дека нема да гласа за Милан) не го гласа него ќе почнам да ја поштувам, барем не е толку лицемерна како другиве.
Инаку мило ми е за Алекс шо се заеба, се си мислев дека има за белиот гласано бидејќи некако како да знаев дека тие ќе тепаат.

Сомнителни се овие.
Ако не изгубииа намерно заради Алекс еве на... опасен е Себо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom