- Член од
- 27 септември 2011
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 15
Na Survivor ne mi se dopaga toa sto ne gi snimaat 24 casa za da se vidi sto navistina pravat, sto zborat i tn, kako sto bese vo Veliki Brat, Operacija Triumf...vaka nie gledacite nemozeme da imame vistinska slika za natprevaruvacite i za toa sto tamu tocno se razgovaralo i se slucuvalo...zatoa vo Survivor ima mnogu glumenje i dogovori. Moe mislenje za vcerasniot plemenski sovet, od toa sto go vidov, e deka zenite trebaa da go isfrlat Sebastijan namesto Ognjen (bidejki neli Nikola nemozese poradi imunitetot) zatoa sto dokolku navistina Sebastian i rekol na Kristina deka zena ne zasluzuva da bide vo finaleto na Survivor, so toa gi potcenil site zeni sto se na Survivor i tie trebaa pametno da mu vratat za toa, no kako sto pisav na pocetokot, nikoj neznae sto navistina tamu se slucuvalo megu niv i so sto Ognen zasluzuil da go isfrlat i dali voopsto zasluzil.
Aleks mi e favorit, bidejki e mnogu pametna, komunikativna, stabilna i zrela licnost so svoi sopstveni stavovi, koja defitivno zasluzuva da bide megu finalistite.
Aleks mi e favorit, bidejki e mnogu pametna, komunikativna, stabilna i zrela licnost so svoi sopstveni stavovi, koja defitivno zasluzuva da bide megu finalistite.