Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Ова веќе личе на нешто :D .Уживање . Како се караат :D

Ете ја поделбата кај жените Мартина и Кристина - Алекс и Ава, жал ми е за Ава што вака разбра, а се беше точно она што го кажа Огнен. Кристина заслужи да ја избркаат сите наклоци, се избрука пред сите дури и водителите се чудеа...курвиште!:mad:

Јас не знам како не и е срам на Кристина.Цело време зборвеше нешто глупости као демек Огњен и рекол нешо...Ко и рече Оги да кажит шо и рекол се збуна цела не знаеше како да реагират и уште ко ја праша дали е вистина то за Никола дека можела да го исфрлит 5 мин молчеше пак после:НИЈЕ ИСТИНА! Ој мори.... :facepalm:

Јелена е најголем гомнојадец ама како и го напика на Кристина на племенскиов секоја чест ХАХАХХАХАХА. Уште и да ја исфрлеа и ќе беше хепи енд ама ајде ќе ја истрпиме уште малце. :vozbud:

~
--- надополнето: 17 мај 2012 во 23:53 ---
^
Абе па Себастијан еден интересен што е седи... Добар е во борбите ама многу е досаден. :)

Па не прави нешто посебно ама онака си е опуштено и кул типче и на борбите ептен е ѕвер. А и знае да си ужива на островов наместо да бара караници со другиве.

~

Кристина апла лажеше. Како кога мало дете ќе го фатат во лага и дали е вистина? Нееееееее!!! А и кога го прашаа Себастијан да посведочи дека курвава сакала да ја исфрли Маја тој онака во стилот на пријател и со Огњен и со ороспијава вика немам поим за тоа . Очигледно знаеше ама не сакаше да зазема страна. Ми се повраќа од оваа глупачава стварно. Инаку толку од женскиот клан. Жени бе :pos:
П.С Оваа Алекс кој стил на облекување го има а и какво држење има :drk::drk::drk::drk::drk:
--- надополнето: 18 мај 2012 во 00:14 ---
кој излезе
Маја

Себастијан е се поблиску до финалето со оглед дека не го искористи тајниот имунитет.
Овие Мартина и Кристина како само се најдоа и двете, која од која поголема змија.
Колку само сакам да отпадне Кристина за да оди на островот кај Јелена. Вечерва врв беше кога Кристина кажа:Јелена немој ме гледати тако, боим се :D.

Дечки абе како излезе Маја, кога таа имаше имунитет?! Нели во играта победија Влада, Маја, Ава и Никола и со тоа си добија имунитет?!
А женскте сами кикснаја што не се договорија, и овој пат можеја да се држат заедно и да избацат некое машко...
А и за Себастијан ми беше чудно што го немаше најдено тајниот имунитет, зашто бев сигурна дека ќе го најде :confused:

Дечки абе како излезе Маја, кога таа имаше имунитет?! Нели во играта победија Влада, Маја, Ава и Никола и со тоа си добија имунитет?!
А женскте сами кикснаја што не се договорија, и овој пат можеја да се држат заедно и да избацат некое машко...
А и за Себастијан ми беше чудно што го немаше најдено тајниот имунитет, зашто бев сигурна дека ќе го најде :confused:
Себастијан го најде имунитетот само не го искористи пошто не се чувствуваше загрозен, а Маја не победи во играта туку Мартина

Каква Маја бре . Ти ја знаеш МАРТИНА - или сакаш да те запознаам со неа .Владо , Никола , Мартина и Ава беа тие што имаа имунитет. Гледам ништо не следеш. Само бранеш женски ама џабе ти е :) .

Многу ми е мило што кикснаа им нема спас.

Себастијан не го најде :eek:.Ај оди следи ако следеш ако не не кажувај некои работи што не се за кажување . Гледам сакаш да кажеш нешто а не си во тек со случкиве .

P.S : Себастијан го најде имунитетот :) .Само паметен си е тој знае кога да го искористе :)

Криво ми е Маја што искочи, а ите како требаше Кристина, господеее да не се знаело реченица да се сврзе од лажење, очекував да гргне да плаче, се изподдтка се испомеша, а Огнен ко од пушка, и после се љутиме коа ни даваат секакви епитети, еве ти жив доказ зошто е така, глупачи над глупачите, да ми срам што сум женско у пм.
И сега навистина сакам да победи Себи, ептен заслужено најснаодлив е и најмалку гомна јаде.

Криво ми е Маја што искочи, а ите како требаше Кристина, господеее да не се знаело реченица да се сврзе од лажење, очекував да гргне да плаче, се изподдтка се испомеша, а Огнен ко од пушка, и после се љутиме коа ни даваат секакви епитети, еве ти жив доказ зошто е така, глупачи над глупачите, да ми срам што сум женско у пм.
И сега навистина сакам да победи Себи, ептен заслужено најснаодлив е и најмалку гомна јаде.
Не знам дали не јадеше најмногу гомна овие останати машки тој намногу јадеше гомна и пред камерите повеќе и од некои жени,да ,тој може ќе влезе у финале,но тешко дека ќе може да победи,зашто за победа ќе се гласа у студио,тој премногу зборуваше во интервјуата и за некои глупи баналности кои воопшто не му беа потребни,да тој е јак на борбите и требаше да се држи до тоа,а тој премногу мудруваше,после одгледаното многу што таму мислеле да гласаат за него ќе се предомислат.Требаше да игра на картата на минатогодишниот победни Андреј,кој многу многу не коментираше само се дружеше таму ,тоа сега го прават Влада и Милан,они се единствени без никакви драми околу нив,можеби и Алекс се држеше некое време но последниве неколку дена премногу почна да се оптоварува со другите отколку со неа самата(она сакаше да ги обедини жените да се држат една со друга)али змии кај се обединуваат.И Маја добро и кажа сконцентрирај се на борбите за имунитет и не се оптоварувај кој тоа ќе испадне и кој за кого ќе гласа.

:pos: Можеа можеа како не :LOL: Кај можи куп глупачи да останат обединети до крај? Плус Огњен ги растури кога и кажа на Ава што рекла ороспијата за неа. Каква фаца направи Ава :pos:

ах само да беше вистина тоа со жаре ! хахах само онај поглед на јелена сосем нај нормален а госпозата кристина ме плаши та ме плаши и дури сеа мислам дека она и за јелена има скроено план и за миа и за ред други души до сеа што испаднаа .. http://backstage.com.mk/mk/articles/balkanska-scena/kristina-vinovna-za-kavgite-vo-survivor

Каква Маја бре . Ти ја знаеш МАРТИНА - или сакаш да те запознаам со неа .Владо , Никола , Мартина и Ава беа тие што имаа имунитет. Гледам ништо не следеш. Само бранеш женски ама џабе ти е :) .

Многу ми е мило што кикснаа им нема спас.

Себастијан не го најде :eek:.Ај оди следи ако следеш ако не не кажувај некои работи што не се за кажување . Гледам сакаш да кажеш нешто а не си во тек со случкиве .

P.S : Себастијан го најде имунитетот :) .Само паметен си е тој знае кога да го искористе :)

Малку оф ама морам. Прочитај си го уште еднаш постот твој и ако не разбереш како не културно си пишал, прочитај го пак... би требало да сватиш ;) поздрав
--- надополнето: 18 мај 2012 во 21:05 ---
Себастијан го најде имунитетот само не го искористи пошто не се чувствуваше загрозен, а Маја не победи во играта туку Мартина

Па не можев да ја гледам таа епизода, затоа не знаев и на племенскиот кога не го извади си викам аман бре... :D а за маја значи моја грешка :D
--- надополнето: 18 мај 2012 во 21:06 ---
:pos: Можеа можеа како не :LOL: Кај можи куп глупачи да останат обединети до крај? Плус Огњен ги растури кога и кажа на Ава што рекла ороспијата за неа. Каква фаца направи Ава :pos:

Абе имаа шанса, ама ете не се сложни за да ја искористат... А Ава, да Ава во секој момент го прави и го кажува вистинското нешто :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom