Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Na Survivor ne mi se dopaga toa sto ne gi snimaat 24 casa za da se vidi sto navistina pravat, sto zborat i tn, kako sto bese vo Veliki Brat, Operacija Triumf...vaka nie gledacite nemozeme da imame vistinska slika za natprevaruvacite i za toa sto tamu tocno se razgovaralo i se slucuvalo...zatoa vo Survivor ima mnogu glumenje i dogovori. Moe mislenje za vcerasniot plemenski sovet, od toa sto go vidov, e deka zenite trebaa da go isfrlat Sebastijan namesto Ognjen (bidejki neli Nikola nemozese poradi imunitetot) zatoa sto dokolku navistina Sebastian i rekol na Kristina deka zena ne zasluzuva da bide vo finaleto na Survivor, so toa gi potcenil site zeni sto se na Survivor i tie trebaa pametno da mu vratat za toa, no kako sto pisav na pocetokot, nikoj neznae sto navistina tamu se slucuvalo megu niv i so sto Ognen zasluzuil da go isfrlat i dali voopsto zasluzil.
Aleks mi e favorit, bidejki e mnogu pametna, komunikativna, stabilna i zrela licnost so svoi sopstveni stavovi, koja defitivno zasluzuva da bide megu finalistite.

Na Survivor ne mi se dopaga toa sto ne gi snimaat 24 casa za da se vidi sto navistina pravat, sto zborat i tn, kako sto bese vo Veliki Brat, Operacija Triumf...vaka nie gledacite nemozeme da imame vistinska slika za natprevaruvacite i za toa sto tamu tocno se razgovaralo i se slucuvalo...zatoa vo Survivor ima mnogu glumenje i dogovori. Moe mislenje za vcerasniot plemenski sovet, od toa sto go vidov, e deka zenite trebaa da go isfrlat Sebastijan namesto Ognjen (bidejki neli Nikola nemozese poradi imunitetot) zatoa sto dokolku navistina Sebastian i rekol na Kristina deka zena ne zasluzuva da pobedi na Survivor, so toa gi potcenil site zeni sto se na ostrovot i tie trebaa pametno da mu vratat za toa, no kako sto pisav na pocetokot, nikoj neznae sto navistina tamu se slucuvalo megu niv i so sto Ognen zasluzuil da go isfrlat i dali voopsto zasluzil.
Aleks mi e favorit, bidejki e mnogu pametna, komunikativna, stabilna i zrela licnost so svoi sopstveni stavovi, koja defitivno zasluzuva da bide megu finalistite.

Aleks mi e favorit, bidejki e mnogu pametna, komunikativna, stabilna i zrela licnost so svoi sopstveni stavovi, koja defitivno zasluzuva da bide megu finalistite

Заборај да кажеш има убави цициња :drk::vozbud::tapp::pos:

Сепак мислам дека досега Милан и Владо изиграа најфер, без да прават поголеми мучки.. Па и силни се, даваат максимум во борбите.. И тие 2ца се мои фаворити..

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|
"Meni je užasno žao one djece što su abortirana, ne mogu zamisliti kako oni sad žive, jel' idu u školu, kako se snalaze u okolini...ajme neću niti više misliti o tome." -Ава Карабатич

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|
"Meni je užasno žao one djece što su abortirana, ne mogu zamisliti kako oni sad žive, jel' idu u školu, kako se snalaze u okolini...ajme neću niti više misliti o tome." -Ава Карабатич

2n1xikl.jpg

единица мерка за глупост - една Ава :)
да ја немаше ќе моравме да ја измислиме.

Каква ке биде денешната борба?
Ава- Ја данас очекујем јако кррреативна и занимлива борба :facepalm:
се едно исто лупа

Жаре ја уништи -Машина за перење алишта

Ava Karabatić najgluplje izjave
“Surviver 2012”

- Puno pozdravljam roditelje, pogotovo mamu i tatu.
- Iako mi je boravak u Kostariki bio med i mlijeko, zbog spavanja na bambusu dobila sam strašne hemeroide.
- Mučila me je i žgaravica, ali sam se na nju navikla, jer godinama bolujem od gastritisa.
- Tako je to. Nekoga boli glava ili ima gingivitis.
- Ničega se ne bojim, samo ljudi. Zašto bih se bojala zmija? Zmija je zmiji najbolji prijatelj!
- Baš mi je sve u životu prava zeka-peka!
- Da imam priliku da budem nešto drugo u životu, bila bih konj ili delfin zbog njihove gracioznosti. Uostalom, po čemu se stil plivanja zove delfin ako nije po delfinu?!
- Pa što ako mi je majmun ukrao majicu? Hodat ću gola. Već se kupam u toplesu. Svi smo se rodili goli i lijepi. Nemamo se čega sramiti.
:pos::pos:

Ava Karabatić najgluplje izjave
“Surviver 2012”

- Puno pozdravljam roditelje, pogotovo mamu i tatu.
- Iako mi je boravak u Kostariki bio med i mlijeko, zbog spavanja na bambusu dobila sam strašne hemeroide.
- Mučila me je i žgaravica, ali sam se na nju navikla, jer godinama bolujem od gastritisa.
- Tako je to. Nekoga boli glava ili ima gingivitis.
- Ničega se ne bojim, samo ljudi. Zašto bih se bojala zmija? Zmija je zmiji najbolji prijatelj!
- Baš mi je sve u životu prava zeka-peka!
- Da imam priliku da budem nešto drugo u životu, bila bih konj ili delfin zbog njihove gracioznosti. Uostalom, po čemu se stil plivanja zove delfin ako nije po delfinu?!
- Pa što ako mi je majmun ukrao majicu? Hodat ću gola. Već se kupam u toplesu. Svi smo se rodili goli i lijepi. Nemamo se čega sramiti.
:pos::pos:
Надополнување
Сите бисери на Ава

Жаре е ептен ми е сељак голем ама стварно знае да напраи интересно од досадно хахах. Мерак ќе ми биде да и ја видам фацата на Јелена кога ќе и пропадне моќта да исфрли некој од племето! :vozbud:

Алекс стварно е ѕвер чим успеа сите женски да ги убеди за машко да гласаат и шо ни направи интересно пресвртче!:cuc:
Сакам да ја видам во финале со Себастијан и уше некој. Влада и Милан јесда играат најфер ама ич не се интересни затоа не ми се баш фаворити.

~

^
Абе па Себастијан еден интересен што е седи... Добар е во борбите ама многу е досаден. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom